I'm off

Nu drar jag mig ner till Tove för en grymt rolig kväll !
Här får ni min Valborgs outfit och facelook ;)
Kofta-Ginatricot
Linne-Ginatricot
Chinos-Ginatricot

Foundation-H&M
Mascara-H&M

24 dagar kvar
pussar

VALBORG !

Äntligen är det valborg. Jag kommer ha skitkul ! :D
Skolan gick bra som vanligt men efter lunchen hade vi nån tävling där man skulle göra roliga teatrar. Det var tre lag och mitt lag kom på att vi skulle va CP-cheerleders xD Haha fan va jag garva ! Asså jag Elias och Evve va cheerledrna och vi skulle göra massa tricks och sånt xD
Efter skolan mötte jag mamma vid frisören och klippte mig det blev faktiskt jätte bra. Efter det så gick vi till gin för jag skulle titta på jeans. Jag hittade två par byxor, ett par chinos och ett par vita jeans. Äöskar dom !
Nu ska jag nog ta en tårtbit från min brorsas tårta för han fyller år idag. GRATTIS BROR ! Hoppas du får en grym födelsedag och blir nöjd med alla presenter ;)
Byxorna
Håret
24 dagar kvar
pussar

Fint, fult men till sist fint

Det gick från soligt, och fint till, regnigt åskigt och fult men nu är det över och fint igen. Det var så läskigt för precis när blixten kom så blixtra hela min data till, jag blev fett rädd, sen hände det igen så jag fick stänga av datan. Men nu är det i alla fall över. 
Själv slår jag in presenter till Simon han fyller ju år i morgon. Vad jag har köpt kan jag ju inte säga förns i morgon. Senare så blir det äppelpaj och glass som mamma har bakat, mums !
Redigerad
25 dagar kvar
pussar

Rolig dag

Det har vart en jätterolig dag. Det har hänt massa saker och sånt. Första lektionen hade vi Forsi, våran syslöjdslärare som alla hatar. Efter den så hade vi pennkrig asså alla ritade på varandra. Som tur va så fick jag inget på mig men många andra fick xD Vi fick pannkakor till lunch, skitgott ! Jag åt sex stycken xD På rasten så hoppade vi hopprep och vissa kastade kottar på bilar, asså vissa bilar stannade och alla bara sprang xD Dagen gick i alla fall snabbt. 
Sedan åkte jag direkt till träningen och träffade Mickis på vägen som tur va. Det va jätte jobbig träning men också rolig. 
Men nu sitter jag i alla fall hemma, har lite glosor att göra men det tar bara tio minuter. I morgon blir det Valborg, min brorsas födelsedag. Kvällen ska spenderas nere hos Tove med vänner och familj, hoppas det blir en lyckad kväll i alla fall.
Pennkrig xD
Haha kottkastning, alla prickar på vägen är kottar :P
Hopprep
25 dagar kvar
pussar

Tänkte börja....

räkna ner till Egypten nu. Det är trots allt bara mindre än en månad kvar nu, och längtar sjukt mycket ! Vi kommer ha de bäst. Men säger god natt nu till alla. Det blir ingen bloggning i morgon förns efter min träning för jag åker direkt ;)
26 dagar kvar
pussar

Chill ;)

Sitter bara och tar det lugnt just nu. Facebook och msn, och jag har tittat på hela finalen också. Det är faktiskt jättekul och se när man själv spelar. Aja har egentligen ingenting att berätta, vill bara hålla er uppdaterade. Men kvart i nio är det Inter-Barcelona som jag vill se men har inte den kanalen. Man kanske kan titta på datan på nåt sett ?
Hitta den här från nyårsafton 2010 ;)
pussar

Inte alls kul

Det var inte kul att träna med 96:orna. Har precis kommit hem och käkat. Jag och Emma tränade ju med dom, asså vi måste göra det i två veckor sen är det två andra från vårt lag i två veckor. Det var helt flamsigt och jag blev inte alls trött eller varm, jag frös rättare sagt hela träningen. Aja det är ju bara två veckor i alla fall. Men i morgon ska vi i alla fall träna med vårt lag.
Skolan var skön förutom matteprov ju men det gick faktiskt jätte bra. Eller jag kunde inte sista talet men dom andra kunde jag. Vi får hoppas på ett MVG i alla fall ;) Förresten på rasten så hoppade dom flesta hopprep har lite bilder på det ;) Nu ska jag nog sätta mig och kolla på våran final, alltså i team sportia den finns på Tumbas hemsida tror jag.
Lite suddig
Haha Gustav :P
pussar

God morgon onsdag

Jag fick nyss reda på att pappa kunde skjutsa mig ida. Jag fick så bråttom när jag försov mig 45 minuter och håret såg ut som ett fågelbo. Men nu är jag lugn för nu kan jag ju till och med blogga. Idag blir det nog en skön skoldag. Vädret är i alla fall på topp så man får hoppas att det stannar ;) Efter har jag fotbollsträning, och jag åker ed emma dit. Vi två ska träna med 96:orna den här veckan och nästa.
Men nu måste jag fixa mig lite mer ;)
pussar

Nu blir det Desperate Hosewifes

God natt med er, väntar på spanska glosor nu av Hermon på facebook. 
pussar

Måste plugga nu

Måste verkligen sätta fart nu har ju matte prov i morgon som jag måste plugga till + Spanska glosor. Det kommer nog bli en sen kväll. Men jag får väl sitta med plugg till Desparate Hosewifes.
Utvecklingssamtalet gick jätte bra inget var dåligt ;) Efter det så gick jag och pappa och käka på kina hörnet i centrum, det var gott. Jag tog typ buffé.
Juste tog lite bilder på vägen hem ;)
pussar

Med Maria

Nu sitter jag hos Maria och tittar på Top Model. Vi har precis ätit mellis och jag tog lite olika saker på mackan xD
Skoldagen har vart bra Det har börjate en ny kille i våran klass som heter Billgun eller nåt sånt. Han kommer från Mongoliet han har typ bott i Sverige 2 år. Asså han är jätte blyg men han verkar snäll.
Snart ska jag på utvecklingssamtal jag ska möta pappa där klockan fem.
Efter det måste jag plugga till matteprov och spanska, sen får jag ju inte missa Desparate Hosewifes klockan nio.
pussar

Ååhh

Är fett sur. Pappa och mamma dampar för att jag inte hade plockat ur maskin när dom kom hem ? Asså jag skulle ju. Ta det lugnt. Förresten så tycker pappa att jag ska lägga ner den här bloggen men det kommer jag tyvärr inte o göra. Han tror typ att jag har fem besökare :S 
Förlåt för ett tråkigt inlägg men är inte på humör, god natt !
pussar

Det blev handboll

Det blev tillslut handboll efter som jag inte hade några grusskor eller dom är skitsmå. Träningen gick bra vi körde typ bara skott och sånt. Jag duschade och sen åkte jag hem. Nu har jag ätit köttbullar och makaroner, jätte gott. Jag har också nyss gjort träning inför ett matteprov vi ska ha på onsdag. Hoppas det går bra. Kunde i alla fall nästan alla på det här träningspappret ;) 
Juste i morgon har jag utvecklingssamtal, men det går alltid bra så varför inte nu ? Aja nu ska jag plocka in i diskmaskin och chatta lite på facebook ;)
Meron, söötis
pussar

Vet inte hur jag ska göra ?

Heej ! har nyss kommit hem från en snabb skoldag. Den gick faktiskt jätte sanbbt men jag har vart skithungrig hela dan på grund av den äckliga skolmaten som vanligt ? Det var typ gulaschgryta med ris :S 
Förresten hade vi en sjuk vikare idag på gympan. Han typ trodde att han va bäst på allt. När nån kom på nåt och sa det till honom, han ba jag kom på en ide så sa han den högt för alla vi ba eh ? Sen så körde vi killer boll då kunde bara vi bli kullade och inte han. Sen efter så satt han och snacka om nån buddaboy som bara satt under ett träd i flera år och inte åt eller drack, asså tror han vi bryr oss xD
Aja senare blir det handboll eller fotboll. Jag vet inte hur jag ska göra för den är på grus och mina grusskor är för små. Men annars blir det handboll men nu ska jag byta om, ses ;)
pussar

Pinsamt

Asså det var fan pinsamt idag. Vi fick möta ett p-99 lag för dom hade inga motståndare så vi bara hoppade in. Vi vann bara med 6-0 :S Fett pinsamt. Vi borde vunnit med mer en 10-0 i alla fall. Men det var ändå jättekul ;) Lagfotot hoppas jag blev bra i alla fall men jag fick se den från långt håll då såg jag skitful ut xD Aja sånt är livet.
Här får ni bilder på priserna, kunde inte rotera bilderna ;)
pussar

Bäst i Stockholm !

Vi är bäst i stockholm nu ju ! Vi har vunnit alla cuper som går att vinna. Vi vann med 13-11 tror jag asså är fett glad.
Men nu ska jag berätta lite om dagen.
Vi kom dit halv åtta på morgonen och tog ett omklädningsrum. Sedan gick vi ut på en promenad i en halvtimme och hade lite kul. När vi kom in bytte vi om och värmde upp. Sen så fick vi springa in en och en och så ropade dom upp namnen och sen började matchen. Efter första halvlek så ledde vi med 6-4. Vi vann tillslut med 13-11, jag gjorde fyra mål tror jag. Vi hoppade i en ring när vi hade vunnit som vi alltid gör. Sen så fick vi alla priser. Först fick vi pokalen, sen fick alla en varsin tröja där det stog vinnare. Sen fick alla en varsin väska eller bag. Sen fick vi också en medalj, utan snöre :P Jag blev matchens lirare också igen så nu har jag två såna tröjor. Diana blev årets lagkamrat också :D Efter det fick vi ta massa lagfoton, hoppas dom blev bra ! Inne i omklädningsrummet så hade Victor köpt cider och han sprutade på oss i duschen så vissa var helt blöta xD Vi drack upp de på en gång haha :P Sen duschade vi och tittade på andra finaler.
Senare så ska jag ta lagfoto med fotbollen också och efter så ska vi titta på enskedes damlag som har match ;)
Här kommer massa bilder ;)
Promenad innan matchen
Efter i omklädningsrummet
Haha Elin helt blöt, älskar dej !
Det kommer mer bilder men just nu hackar min data
pussar

Bildbomb från fredag och lördag

Från festen, det blev lite suddiga bilder men det var full fart där inne ;)
Från idag
Jag och Elin tvillingar, haha
Haha vi tog lite hoppbilder xD
pussar

Helt upptagen

Heej. Är så ledsen för sämsta uppdateringen men jag har inte haft nån tid. I fredags var det ju först träning och sen fest. Vi kom lite sent till festen eftersom maten aldrig blev jar men efter ett tag så kom jag, Henrik, Tove och Morgan äntligen i väg.Det var en lika dan fest som förra gången. Det blev många danser med killar också. Det var mycket roligare än förra gången. Elin och Carro kom också, skit kul ! Vill gå igen ju :P
När jag kom hem gick jag och la mig på en gång för vi hade ju slutspel idag. Första matchen var mot Gustavsberg. Den vann vi med 13-8. Sedan var det ungefär två timmar tills nästa match. Vi kollade på andra matcher då också för det var andra lag som spelade också. Sen skulle vi möta HK 71. Vi har aldrig mött dom förut för dom kommer typ från Uppsala. Den matchen vann vi också med 14-6. Jag blev matchens lirare ;) Efter den matchen var det långt till vår nästa match som skulle bli den avgörande om vi fick gå till final. Medans så gjorde jag och Elin oss exakt lika dana med kläderna och allting. Det var fett kul :P Jag Erika och Juli körde också nån lek typ när man skulle göra mål på tt ställe och jag vann mot båda dom xD Nästa match var mot Tyresö och den som vann gick vidare till final. Vi vann den med 14-10 eller nåt sånt. Vi blev såklart skitglada ! Vi var ju i final i Eriksdalshallen där alla landskamper går ! Är fett glad att få spela där, vi kommer få möta Tumba. Efter matchen duschade jag och sen satt jag och Tove och hade lite kul med Hannes och Mattias. 
Nu är jag hemma och ska ha en chill kväll. Jag tror att Tove kanske kommer upp ett tag eller jag ner till henne. Men nu blir det mat och laddning tills i morgon ;)
Bilder kommer senare i kväll.
pussar

Nu blir det fotboll och sedan fest !

Nu drar jag på träning till 6 sedan är det fest då jag ska ha skitkul med brudarna.
pussar

God natt

God natt. Ska inte sova än men det här blir mitt sista inlägg för idag.
pussar

Dags för bakning och plugg

Träningen gick bra men den var jättejobbig i slutet. Vi körde lite fys och sånt. Men det känns som om jag har blivit sämre på fysen sen i vintras ? Hoppas det bara känns så.
I kväll har jag tre saker att göra, plugga på engelskan, baka och inte missa sveriges värsta bilförare. Det kan väl int vara så svårt. Jag ska baka för att man ska ha med sig fika till i morgon i skolan och man vill ju inte sitta och bli suktat utan tvärt om :P
Men nu blir det nog bakning för mig, hoppas ni har en skön kväll !
pussar


Ska på träning nu

Vi fick sluta 13.20 idag, så skönt asså ! Vem vill inte slippa mattelektionen liksom ? 
Men  u måste jag dra mig till tuben, sees !
Tove och jag tog plats i matsalen ;)
pussar

Onsdags kväll

Nu är jag tillbaks från spelarmötet. Det gick jättebra faktiskt, vi pratade om uttagningar och lite om att byta kant ;) Jag fick skjuts hem av Emmas mamma sen.
Jag fick tacos till mat, godaste maten enligt mig ;)
Nu sitter jag och kollar på Anna Anka söker assistent. Asså det är vrkligen underhållande men själv så hatar jag henne :P Hon tror att hon är bäst och sånt, värsta divan.
I morgon blir det vanlig skoldag förutom att vi ska titta på teater och låna böcker. Egentligen ska vi vaccinera oss men jag kan inte för ja tog nyss mot Hepatit A och B och det måste vara två veckor mellan sprutor så jag får väl ta nån annan gång :S Efter skolan är det ju fotbollsträning direkt efter skolan också så det blir inget bloggande förns senare.

pussar

Spelarmöte

Hello ! I kväll är det spelarmöte med fotbollen så jag kan inte träna handboll.
Skolan har väl vart bra förutom att vi fick reda på en sak. Marias farsas kompis kunde inte fixa biljetter till konserten ! :( Fan också ! Justin Bieber är typ i Japan så då kan han inte fixa annars skulla han kunnat ! Aja vi kommer nog fixa biljetter ändå ;)
Skriver senare ;)
pussar

Justin Bieber

Nu sitter jag och kollar på Desparite Housewifes som vanligt på tisdagar. Jag har vart och kollat på Nattas och Linas dans. Dom var jätte bra. Jag satt och kolla i två timmar sen så körde Nattas pappa hem mig.
Skolan gick bra som vanligt. Vi slutade ju halv fem men vi fick sluta halv fyra i stället, jätte skönt ! Vi har också vart lite Justin Bieber fixerade i dag också. Marias pappas kompis känner Justin Bieber så han kanske ska fixa biljetter till oss. Alltså alla tjejer i klassen. På rasten dunkades hans låtar i vårt klassrum och alla i klassen sjöng förutom Evve, hon gillar inte honom.
Men gillar ni Justin Bieber ?
justin bieber
pussar

Bra träning

Träningen gick jätte bra som vanligt, förutom att jag fastna i nätet när jag skulle springa och jag märkte inte det så jag ramlade rakt på magen och alla började as garva xD Efter träningen sprang jag fyra varv runt mossen istället fär tre. Orkade faktiskt det den här gången ;)
Sitter nu och kollar på Top model 13, skit bra. Senare är det Svenska Hollywood fruar också det får jag inte missa !
Aja hoppas ni har en skön kväll !
pussar

Bilder från i går

Titta inte på mitt ansikte :S
pussar

19/4

Nu är jag hemma från skolan. Ska snart stoppa i mig nån macka också. Är på toppen humör idag. Hermon fyller ju år idag !!! GRATTIS, älskar dej roligaste Hermon hoppas du får en grymt bra födelsedag !
Senare är det träning men skriver efter det ;)
Sötaste Hermon
pussar

Rolig söndag

Det blev en rolig dag som spenderades med Julia och Tove. Vi har hoppat hopprep, tagit massor med kort, bakat och jag och Julleh har som vanligt brottats xD Eller vi bråkade om en boll. Det har i alla fall blivit massor med skratt som vanligt. Klockan 6 gick Julia hem och sen Tove också.
I morgon är det skola, jobbigt men roligt. Det är alltid kul att gå till skolan men inte lektionerna. Önska bara att man kunde allt när man föddes :P
Det blir ju inga bilder på den här datorn men kanske i morgon så håll ögonen öppna ;)
Säger god natt nu medans jag fortsätter kolla på ballar av stål.
pussar

Med Julleh

Sitter här med Julia. Hon har sovit här inatt. Vi har badat och har haft jätte roligt men båda har vart skit trötta. Vi somnade när vi kollade på millenium och sen kom min mamma och väckte oss då hade vi missat typ en halvtimme vi ba neej xD
Igår hade vi ju handbollscup. Den som gjorde mest mål vann ju. Egentligen kom vi tvåa för vi förlorade bara en men haninge som förlorade två hade gjort fler mål så vi kom trea i gruppen :S Aja det gick i all fall jätte bra annars eftersom vi mötte fyra 96 lag och vann tre. Jag och Rebecca blev matchens lirare i två matcher så alla som hade blivit matchens lirare i östra fick möta alla som hade blivit matchens lirare i edbo. Alla lag satt och kollade och hejade det var skit kul men vi vann så vi fick en hel korg med godis till laget ! :D Den åt vi ju såklart upp på en gång xD Aja jag tror vi kom sexa i cupen i alla fall ;)
Vi har inga speciella planer för dagen men vi kanske ska baka pannkakstårta :P Tove kanske kommer jag vet inte men vi ska nog gå ut lite också i detta underbara väder :P
 
Tove och Erika på gymmet i östra ;)
pussar

Drar nu

Nu drar jag mig ner till östra. Är lite trött men jag blir nog pigg när jag kommer igång lite. Är jätte taggad, hoppas att det går bra, vi ska ju möta 96:or ;)
Det blir inga bilder som jag sa eftesom jag sitter vid brorsans data.
pussar

Cup i morgon

Nu går jag och lägger mig, ska upp sex i morgon :S Jag har handbollscup i östra, det är våran egna cup ;) Den som gör mest mål vinner tror jag ;) Det ska bli kul. Aja nu ska jag sova. god natt !
pussar

Weekend !

Äntligen helg ! Två dagar ledigt, yes. 
Skolan har vart jätte skön det är ju dom skönaste dagarna. Först tränade vi på dansen på morgonen. Det går mycket bättre för mig nu än förut. Efter lunchen hade vi nån tävling att man skulle gissa låt och artist när dom spelade upp en låt. Vi kom tvåa, nöjd ;) 
Efter skolan var det fotbollsträning i Liseberg. Det gick också bra för mig, vi tränade lite straffar och sånt också.
Här kommer lite hopp bilder och sånt från igår ;)
Bjuder på dom ;)
pussar

Förlåt !

Förlåt för sämst uppdatering men jag har ju inte vart hemma på hela dan.
Skolan var jätte rolig, förutom lektionerna då. Vi hoppade hopprep på rasten för första gången. Det gick sämst för mig då men :S Har tagit massa hopp bilder men jag kan ju inte lägga in på den här datan, sitter ju vid Simons ;) Efter skolan drog jag direkt till tuben till min fotbollsträning på enskede ip. Jag var där lite innan , och blev fett sur för alla omklädningsrum var låsta så jag kunde inte byta om xD Efter träningen hämtade Agneta upp mig och vi drog till Farsta hallan för mattchen mot GT Söder, killarna. Det gick fett bra men vi förlorade med 26-24 :( Orättvist tycker jag, haha :P Vi tog ett foto med dom sen också. Efter det så följde jag Julleh till bussen och hon fick min present också, det var örhängen ;)
Nu har jag gjort matte läxa nere hos Tove och tittar typ på cribs eller nåt på MTV.
Aja säger god natt nu ! ;)
pussar

.

Nu är jag hemma från träningen och det gick jättebra för mig ! Alla passar satt, och såbnt eller kanske inte i början men sen. I morgon har vi match mot vårt gamla killlag GT Söder eller dom hette BK Söder förut men dom har bytt namn nu ;)
I natt ska jag sova nere i Simons rum för han sover här uppe nu eftersom han inte orkar gå upp för trappan hela tiden med kryckorna.
Aja här får ni ett smakprov på lite bilder från dagen ;)
 
pussar

Inga bilder nu

Nu sitter jag vid min brorsas data för han ligger i min säng, han har ju brutit foten :( Skolan har vart jätte skön. Efter klocka tolv så skulle vi dansa in för en konster som kommer va men mer berättar jag inte ;) Det är jätte svåra danser tycker jag :P  Efter skolan gick jag och Natta till centrum och jag köpte bikinin som jag visade. Det blev den vanliga. Jag kan tyvärr inte lägga in bilder härifrån för jag har inga på den här datan.
Nu ska jag typ äta och sen är det handboll !
pussar 

:(

Fick just reda på att min brorsa har brutit foten ! Asså stackars honom ! :-( han ligger har ute på fotbollsplanen och ambulansen håller på med honom. Asså jag sitter i bilen åkte med. Asså fan va synd jag tycker om honom. Hoppas det inte är nåt jätteallvarligt. Okej nu sitter jag har och pratar som värsta proffset då men :p aja vi får höras. Pussar

Inköp

Juste glömde att jag har köpt typ en minihårspray idag också ;)
24.50 på H&M
pussar

Lite bilder från idag

Haha älskar er !
Dagens outfit

Skinnjacka-Bik Bok
Linne-Ginatricot
Jeans-weekday
Skor-vet inte
pussar

Kan inte bestämma mig ?

Asså nu har jag kommit hem från centrum med Maria och Meron. Jag har köpt en present till Julleh för en sak :P Vill inte gå in på det, haha. Jag har också kollat på bikini till sommaren blå och vit randig och jag kan verkligen inte bestämma mig ? Kan ni hjälp mig vilken tycker ni är finast ?
eller
pussar

I skolan

Nu har vi rast och har precis ätit. Det var fisk och potatis. Vi slutar vid tio över två och då går jag direkt till centrum med meron skriver efter det ;) Pussar

Har inte så mycket tid

Har inte så mycket tid att blogga nu för jag håller på att titta på top model 13. Dom nya avsnitten ;) Vet inte riktigt vem jag hejar på en men jag fastnar alltid för nån :P
Träningen gick jätte bra alla var på toppen humör, särskilt Rebecca xD
Aja nu ska jag fortsätta kolla ;)
pussar

Rolig dag

Det har vart en jätte rolig dag i skolan, det var bara morgonen som började med lite kaos. Annars var det kul att träffa alla, och höra vad dom hade gjort på loven. Jag har tagit lite bilder på Tove på lektionen. Förrästen blåsipporna har äntligen kikat fram, och massa andra blommor. Jag och tove märkte det på vägen hem och började genast ta kort :P
Aja jag ska på träning om tjugo minuter så jag får väl rappa på lite. Ska bli skit kul att träffa alla ! Aja här kommer bilder på Tove ;)
   
 
pussar

Blää, skola i morgon !

Neej, kommer inte orka skoan i morgon asså :S Aja jag får väl njuta av mina sista minuter som ledig den här veckan. 
Fotbollscupen idag gick rätt så bra för mig. Jag fick spela mitt back fast jag brukar spela offensiv mittfältare. Blev lite nervös därför men Natta hjälpte mig ;) Första matchen var kvart och den vann vi med 5-1. Vi spelade jätte bra. I semin så spelade vi 0-0 så det blev straffar direkt :S Vi hade spelet hela tiden och dom hade typ inte ens ett skott på mål. Vi förlorade men jag satte min straff i alla fall :P Sen var det en till match om tredje pris som vi fick spela på grus, det blev lite problem för ingen hade typ grusskor med sig men det löste sig. Det gick verkligen inge bra och det slutade med vinst på straffar. En tredje plats är väl inte så dåligt i alla fall ?
Nu ska jag krypa ner i sängen för en jobbig men rolig dag i morgon för jag får träffa all brudar i skolan och på träning !
Pussar

Efterlängtade bilder

Här kommer äntligen lite bilder från fjällen och mormor och morfar. Förlåt för dålig uppdatering men jag har haft fotbollscup hela dan. Berättar mer om den efter jag duschat ;)
Mormor och morfar, på vägen dit. Mina kusiner var också där

Från fjällen
Nora skär lök xD
Nora och Kalle
Mina nya skidglasögon, love them !
Hos mormor och morfar på vägen hem, mina andra kusiner och moster var också där + deras nya hund ;)
Agnes och Ludde
Pussar

Så söt !

Asså hunden var skit söt ! Det var en vit pudel. Den va typ ett halv år. Jätte snäll och kelig. Bilder På den kommer hemma ;)det var kul att träffa kusinerna också. Jag kanske ska bo hos dom en vecka på sommaren när ingen är hemma hos mig. Nu ska jag berätta om gårdagen. Det var typ den roligaste dan, Asså garva skit mycket xD jag och simon ramla i liften, jag ramla i skogen typ fem gånger på ett åk och simon bara åkte därifrån xD sen åkte jag simon och Nora en typ karusell eller man håller i rep och sen snurrar man runt :p vi åkte den alltid när vi var små. Jag ramla och tappa skidan medans typ femåriga barn åkte runt där xD shit va jag skratta haha ! Men simon och Nora ramla också. Vi skämde ut oss lite :p Aja det har verkligen vart en rolig resa fast jag har ju saknat alla kompisar också. Vill inte åka hem :(:p Nu har vi väl tre timmar hem sen i morgon har jag fotbollscup ! Hemma kommer bildbomb ;) Pussar

På väg hem :(

Nu är vi på väg hem :(vi har väl åkt typ tre timmar men det har inte vart något nät så jag har inte kunnat skriva. Nu är vi snart framme hos mormor och morfar där mina kusiner och deras nya hund är ! Har inte sett den förut men jag skriver mer efter ;) Pussar

Sista natten

I natt är det sista natten vi sover här :( men jag skriver om i dag i morgon för nu ska jag sova ;)god natt ! Pussar

En rolig dag

Det blev en dag i tänndalen. Det snöregnade hela förmiddagen men det blev bättre sen. Det var en lift som stannade och dom som råkade åka ner till den fick åka skoter till en annan lift. Jag och nora åkte ner dit med mening för vi ville åka skoter xD vi sa lite olika saker till killen för att bortförklara att vi kom ner dit xD det var också ett fjällbrynt stånd där som man kunde vinna saker i. Vi kom hem med 17 tuber med renost, baconost, räkost och messmör xD jag åkte bräda hela dan också det gick ganska bra men brädan var sämst ! det blev en rolig dag i alla fall ;) Pussar

Skidglasögon

Äntligen har jag köpt skidglasögon. Det blev vita som jag ville ha. Är jätte glad :p Nora och jag har skrattat och skämt ut oss lika mycket i dag xD vi har en oturs lift som det alltid händer saker i xD vi var i ramuneberget i dag igen. Nu ska jag kolla på andra avenyn och äta upp min chokladpudding ;) Pussar

I sängen

Ligger nu i sängen och försöker sova, det går inte så bra :sdet har vart en jätte sjön dag. Jag och nora har skrattat jätte mycket och skämt ut oss lite xD aja nu ska jag sova god natt ! Pussar

På väg

Sitter i bilen på väg till backen nu. Vi ska åka i ramundberget i dag. Fast min brorsa, mamma och pappa ska åka längdskidor. Så jag får åka med dom andra. Hoppas det blir lika bra väder i dag bara. Det blev inga skidglasögon i går för dom orkade inte men kanske i dag om vi hittar några;) Ses Pussar

Andra skiddan

Sitter i bilen på väg hem från backen nu. Det blev funesdalsberget i dag i stället för ramundberget. Det har vart lika soligt som i har också. Vi kanske ska köpa skidglasögon nu till mig, hoppas ! Mina är skitfula ! I så fall blir det vita ;) Skriver kanske mer i kväll. Pussar

Sitter i stugan

Sitter i stugan och dricker te nu. Skriver med mobilen just nu pappa har fixat, tack ! Det har vart jättebra väder, soligt hela dan. Vi har åkt i tänndalen i dag och i morgon blir det ramundberget. Nu sa eftermiddagen har vi först vart ute i snön och sen har vi bastat. Hoppas ni har det bra sa detta påsklov. Jag skriver nog i morgon också så håll lite koll efter klockan 4 ;)nu ska vi lägga oss. Pussar

Kanske sista inlägget

Detta inlägg är kanske det sista innan jag åker till fjällen :( Jag tror inte att jag orkar i morgon för vi ska åka ganska tidigt. Har inte packat klart helt än men snart så.
Jag och Tove har tittat på Talang, solsidan och The Hills. Det har vart en mysig kväll med massa skratt som vanligt ;)
Jag säger god natt nu för det här blir sista inlägget för i kväll.
Min kropp ser lite konstig ut :P
pussar

Nya köp

Heej, är hemma nu från stan. Julia har åkt hem och Tove med. Senare ska jag ner till Tove också men först måste jag packa.
Det blev faktiskt några köp idag ändå. Är jätte nöjd med allt också, brukar inte vara det ibland. Det blev en BH, en tröja och örhängen. Vi har haft skit kul i alla fall. Älskar er brudar ;)
I morgon blir det fjällen så kommer inte kunna skriva på jätte länge :( Men det ska i alla fall bli jätte roligt !
Nu ska jag packa.
Bilder från idag
Lite suddig men..
Inköp
Tröja-Ginatricot
Örhängen-Ur&Penn
BH-H&M

pussar

Stan idag

I dag ska jag till stan med Julleh och Tove. Vi får se om det blir något köp ;) Dom har sovit här i natt. Vi har haft jätte kul. 
Senare måste jag ju packa också för jag ska ju till fjällen i morgon. Det ska bli jätte kul. Skriver nog mer när jag kommer hem för vi ska dra nu ;)
Bilder från i går med Tove
Presenterna från Julia ;)
pussar

Förlåt, förlåt, förlåt

Förlåt för jag inte har skrivit men jag har inte orkat. I dag var ju första april och det blev många skämt i skolan. Meron lurade oss att hon skulle byta skola och alla trodde på det Maria började till och med gråta xD
Efter skolan kom Tove upp till mig och vi tittade i genom gamla bilder på mig och pyntade med lite påsksaker. Sedan gick vi ut och tog lite bilder. Sedan gick vi till busshållplatsen och mötte upp Julleh. Vi gick upp till mig och jag fick min sena julklapp xD Det var badbomber, tvål och badskum. Tack så mycket ! Dom ska sova här i natt men nu ska i ner till Tove, bilder kommer sen.
pussar

RSS 2.0