Grattis brudar !

Grattis mina älsklingar hoppas ni haft en bra dag !
Själv har jag vart på handbollsträning den gick jätte bra ! Efter den hade Julleh med sig kladdkaka för hon fyller ju år ida. Men hon hade inga skedar eller tallrikar eller nåt så vi fick gå till Jossan och hämta för hon bor nära. Men de blev lite problem för när vi va där så va ingen hemma så vi kom inte in xD Fan va vi garva så Jossan låna av sina grannar xD Men sen kom hennes föräldrar hem så vi fick lämna tbx grejerna igen xD Aja den var i alla fall god ! :D 
I morgon ska jag först på utflykt me min klass o bada o käka. De ska bli jättekul ! Efter de ska jag träffa Sagis. Vi hittar nog på nå kul som vanligt ;)
pussar

Bilder från Egypten !

Här kommer MASSOR av bilder !!
Lina på Arlanda ;)
Vi på flyget :P ;)
Två bilder från flygplanet de va skitfint !
Haha ja o Lina i poolen första dan :P :D
Hotellet va skitstort !
Från hotellrummet ;)
På balkongen ;) :P
Utanför hotellet ;)
Hahah :P
Lina o Martina :P
Haha Lina xD
Snyggaste brudsen ;) :P
Vi red kamel på torsdagen och va i beduintält och sånt i världens största sandlåda Saharaöknen ;) :P Asså beduiner är typ ett folk som lever i öknen för dom vill inte leva som oss :P
Asså de ee bara bilder på mej men de ee för Lina hade min kamera o jag hennes då tog vi kort på varann ;) :P
Haha Linas kamel som hon döpte till typ Baddy xD
Haha Lina :P
Mee ;)
Ett beduintält ;) :P
Vi bakade nåt skitgott bröd !
Haha barndisco ;) :P
Ja o Lina gjorde tatueringar ! Här är min en skorpion ;)

Linas ;)
Sista bilen i Egypten !
Det blev ganska många bilder då men jag tog över två hundra så de ee svårt o välja ;) :P
pussar

Hemma nu ! :D

Kom hem 3 i natt så de blir nog ingen skola ida. Jag kanske åker dit lite snabbt men vi får se ;) 
Vi har i alla fall haft det jätte kul kommer aldrig o glömma den här resan ! Jag berättar mer sen för nu ska jag äta frukost. 
pussar

Hejdå !

Dagen är här ! :P
pussar

God natt

Jag vet det är lite tidigt att lägga sig på en lördag nu men jaga har ont i halsen och måste vara frisk till i morgon ! Jag ska ju te Egypten ! Fyfan va kul de kommer bli. Längtar så mycke asså. Linas pappa kommer och hämtar mej här utanför klockan tio på morgonen i morron. Så jag hinner nog blogga lite snabbt ;)
Men nu ska jag sova ;)
Några timmar kvar...
pussar

Färdig packat

Nu har jag packat färdigt jag vet att jag inte har berättat om tältningen och det men det kanske kommer bilder senare i kväll ;)
1 dag kvar
pussar

Bilder på Tove


pussar

Grattis Saga !

1 dag kvar
pussar

Hos Tove nu ;)

Nu sitter jag hos Tove vi har tagit massor med kort med hennes pappas kamera. Dom blev skitfina på henne men inte på mig :P Snart måste jag nog hem och packa igen till Egypten åker ju i morgon !! :D Men berättar mer om de sen ;)
1 dag kvar
pussar

Tråkit

Nu är jag hemma igen har vart på "fest". De va fan ingen fest ingen va där inne alla va ute så det blrv mer som en kväll man bara hänger runt med andra. Aja det blev en misslyckad fest i alla fall. Efter så följde jag med Saga hem lite men sen åkte jag hem igen.
I morgon berättar jag om idag också. Men först på morgonen har jag fotbollsmatch och sen ska jag träffa Tove. Föresten Saga fyller år i morgon ! :D Ska fråga Tove om vi bara kan träffa henne och säga grattis ;)
Nu ska jag dricka te och ta en macka sen ska jag prata med Saga i telefon vi har mycke o prata om :P
2 dagar kvar
pussar

Nu är ja hemma !

Jag kom nyss hem jag har bara ätit lite. Det har vart skit kul men mycket äckliga djur och sånt :P Jag orkar inte berätta om allt nu det gör jag i morgon ;) Jag skulle egentligen vart på min träning nu men jag har ganska ont i halsen så jag hoppar över den :/ Senare är det fest också ! Yeah. Saga ska komma hit och så ska vi fixa oss tillsammans :D Aja nu ska jag nog duscha för jag stinker har tagit mitt första dopp ;):P
2 dagar kvar !
pussar

Nu blir de packning

Heej allihopa ! Nu har jag vart runt lite här i stockholm. Nej då men jag trodde att min träning började halv fyra men den började halv sju... Så jag åkte ända till Enskede IP och då kom jag på att den började halv sju. Så jag fick åka tillbaks igen :P 
Skolan var bra annars vi fick sluta tidigare för våran lärare var inte här. Skönt ! Efter skolan gick jag och Issa till centrum och handlade mat och godis till tältningen i morgon med klassen. Jag Issa och Tove ska bo tillsammans. Jag kanske inte har berättat om den men jag ska ut och tälta med klassen torsdag till fredag. Vi ska cykla till nån skog och laga egen middag, bo i tält och paddla och sånt. De ska bli skitkul !
Det är de jag ska packa till ;) Hoppas det går snabbt för jag ska på träning om en timme ungefär. Så ingen blogg på två dagar, eller jo kanske på fredan ;)
Bilder på mej och Mickis
Jag och Tove igår ;)
4 dagar kvar
pussar

Svar på kommentar

Här kommer bara ett svar på en kommentar ;)
heddathebest om Hemma:
6 dagar kvar till vad ? <3

Svar:
6 dagar kvar tills jag åker till Egypten ;) <3
pussar

Vart me Mickis

Heej allihopa förlåt, förlåt för jag inte har bloggat men direkt efter skolan drog jag till Mickis i Tyresö. Vi har haft det jättekul, hoppat studsmatta, gått runt lite och kollat på en träning. Men jag bloggar i morgon då kommer bilder också ;)
5 dagar kvar
pussar

Hemma

Nu är jag hemma från träningen eller jag har vart det ganska länge nu men jag har tittat på Top Model och käkat. Måste nog tvätta håret nu också. Träningen gick jättebra och det var jätte roligt. Vi fick också nya uppvärmningströjor till i sommar. Dom var skit snygga ! Rosa med svart text och så står det numret och lite cuper vi har vunnit.
Nu ska jag nog tvätta håret och sätta mig vid facebook lite ;)
6 dagar kvar
pussar

Handboll :D

Heejsan ! Ska bara berätta lite om provspelningen som va igår. Det var tre killar där en som skulle spela min mamma, en som regiserde mig och en som filmade. Först så skulle jag bara spela igenom en scen vanligt sen skulle jag improvisera  en massa och sånt. Men det gick jättebra och det va skitkul ! :D Dom skulle höra av sig om ungefär två veckor. Hoppas jag får rollen tror inte de då men hoppas :P
Idag var de en jätte skön dag i skolan. Framförallt vädret ! Gick bara i kortärmad tröja på vägen hem och jag svettades. På gympan spelade vi fotboll. Jag fick spela me killarna för alla tjejer ville spela på lugna sidan. Aja vi han me bussen precis också så jag kom hem tidigare. Om 20 minuter blir det handboll ! Yeah det känns som jättelänge sen men det var en vecka. Är jätte taggad ! Förresten dom vann guld i helgen grattis tjejer ! :D
Dagens outfit

Tröja under-JC
Midjekjol-Ginatricot
Kofta-Ginatricot
Byxor-Ginatricot
6 dagar kvar
pussar

Tillbaks

Nu är jag tillbaks. Har tagit en liten kort paus bara. Tänkte bara berätta om alla dagar ;)
Fredag: Först gick jag ju på bio med Tove och Carro och såg The last song. Den var verkligen sjukt bra, jag börja gråta tre gånger :P Efter den så åkte jag hem och sen direkt till min fotbollsträning. Efter den åkte jag direkt till Hermon för hon hade födelsedagsfest. Det var bara jag, Maria, Meron och två andra tjejer som vi inte kände där. Men dom gick vid sju ungefär. Vi hade i alla fall skit kul. Först tittade vi på lite tv och andra avenyn. Sen gick vi ut och tog massor med bilder. Vi gick till centrum och va där lite och tog bilder och sånt. Sen åkte jag hem med Merons pappa.
Carro :)
Bilder från Hermons fest ;)
Jag och Meron, skit ful på mig :P
Älskar er !
Lördag: Jag hade fotbollsmatch mot bajen som vi mötte förra helgen. Den var ganska tidig. Vi var skit taggade allihopa. I första halv lek blev det 0-0. I andra halvlek gjorde dom först ett mål, sen gjorde vi två mål till 2-1. Sen gjorde dom ett mål till 2-2. Sen när det var ungefär trettio sekunder kvar fick vi en frispark och vi gjorde mål ! Så vi vann och blev jätte glada. Jag var jätte nöjd för jag gjorde två målpassar :P
Efter matchen så träffade jag meron. Vi hoppade studsmatta, gick runt lite i centrum och sen gick vi ut med två hundar som bor vid Hermon. Dom var skitsöta, dom hette typ Adiva och Siggy eller nåt :P Sen på kvällen skulle jag vart med Saga men jag hann inte så ja va med Gustav och Darian på Farsta IP och spelade fotboll. Vi körde blixten och typ vollykick. Sen kom Sebbe och Calle och vi bara körde lite. Sen gick jag hem.
Love u !
Söndag idag: Först hade jag match vid halv ett mot Tungellsta. Den vann vi med 4-0. Jag gjorde ett mål ! :P Sen va det en kille från Sanktan som ville intervjua Rebecca :P Efter det dushade jag och åkte direkt till Farsta centrum sen. Jag köpte en midjekjol från ginatricot. Älskar den ! Kunde först inte bestämma mig om jag ville ha zebra eller leopard men det blev zebra ;) Om ungefär en kvart ska jag åka in till söder för jag ska provspela för filmen ! :D Är skitnervös. men håll tummarna för mig :P
Midje kjolen
En vecka kvar
pussar

Bio nu !

Idag ska jag, Tove och Carro se på bio. Det blir the last song. Hoppas den är bra. Det går rykten om de i alla fall ;)
Det kommer i alla fall bli jättekul vi får se om jag köper nåt också :P
9 dagar kvar
pussar

Bildbomb på mig och Malin

Älskar dej Malin !!
Hahah xD
Vi tittade på gamla bilder sen typ 2005, haha xD
10 dagar kvar
pussar

Väntar..

Nu sitter jag och väntar på att Malins träning ska ta slut för vi ska ut o träffa folk :P Den slutar halv sex så det är ganska långt kvar. Vi har vart ute som jag sa och tagit massor med kort, och tittat på gamla bilder på datan xD Sen gick vi ut lite och köpte choklad, asså fan va vi garva vi frågade om dom hade Marabou cocos. Dom ba kollade och ba äre den här och typ visade degistive. Malin ba nej det där är Marabou degestiv xD Asså det kanske inte låter så roligt men :P
Sen gick vi upp till Magelungsskolan och dansade lite och träffade Dennis och Nader. Sen skulle ju Malin på träning och då gick ja hem ;)
Men bilderna får ni sen för min mobil är på laddning nu och då kan jag inte lägga in.
10 dagar kvar
pussar

Hos Mullan

Nu sitter jag hos Malin. Vi har vart ute och tagit massor med kort. Vi ska nog ut snart igen sen ska hon på träning sen ska vi träffas igen ;)
Men nu ska vi nog ut igen !
10 dagar kvar
pussar

Nu drar vi ut

Nu drar jag ut med Malin sötis. Vi kommer hade bäst !
10 dagar kvar
pussar

Ingen tidig läggning

Idag behöver ja inte lägga mig tidigt. Så skönt asså, bara för det ska jag stanna uppe onödigt länge :P Träningen gick bra vi körde typ löpteknik i början sen lite mini matcher och sånt.
Men nu ska jag dricka lite te och titta på tv ;)
I morgon ska jag träffa älskade Malin. Vi kommer ha de jätte kul, vi ska nog va ute och sånt.
11 dagar kvar
pussar

Ingen mer skola

Nu blir det ingen mer skola på fyra dagar ! Så jävla skönt :D Då måste jag hitta på nåt roligt inte bara sitta hemma framför tv och dator.
Igår blev det ingen bloggning förlåt, men jag var ute med Saga och massa andra. Vi kollade på en träning och gick runt lite ;)
Idag har det vart bra, vi fick sluta typ 35 minuter tidigare ! Senare blir det fotbollsträning och då ska vi få våra nya träningskläder och overaller, yes ! Hoppas det är rätt storlek och sånt nu bara. Aja nu vet jag inte vad jag ska göra :P
11 dagar kvar
pussar

Längar !

Längtar så sjukt mycket till Egypten nu ! Fan va kul de ska bli, och jag och Lina har bestämt oss för att bli skitbruna :P Måste shoppa mycket också för jag tror det är jätte billigt där ;)
Aja träningen gick bra och det var kul o träffa alla igen. Nu blir det tv och dator men det här blir nog sista inlägget men det kan komma nåt mer ;)
13 dagar kvar
pussar

10 Maj

Hellu. Nu har jag suttit här hemma ett tag vid datan. Vi hade sovmorgon idag för vi skulle träna o dansa till en konsert. Det gick väl bra men det var jättejobbigt. Efter lunchen hade vi vikare hela dan. Han hette Pär och han hade spelat i svenska landslaget :P Han var fett bra vi fick sluta en halvtimme tidigare också. 
I kväll blir det handbollsträning, länge sen ! Men det ska bli skitkul. 
Nu ska jag berätta om igår. Först spelade jag ju match på morgonen. Sen mötte jag upp Saga i centrum vid typ 2. Vi käka vid donken och gick runt lite sen träffade vi en massa killar, Christan och hans lillebror, Nader, Dennis, och Hassan. Vi gick runt lite sen drog vi till Farsta strand. Vi gick runt lite o snacka och sånt. Sen gick jag och Saga till magelungsskolan och tog lite bilder och sånt. Sen åt vi på grillen och sen tågluffa vi till Skanstull och träffa Alli. Sen gick jag Saga och två till och gjorde lite saker. Sen kom Jimmie också och vi körde basket och sen drog jag och Saga hem. Jag kunde inte ta bilder hela dan för min mobil ladda ur :(
Här kommer ganska många i alla fall ;)
Ja älskar dej !!
13 dagar kvar
pussar

God natt

Go natt ses i morgon, då jag berättar om dagen ;)
2 veckor kvar
pussar

Jag är sämst men har inte tid

Förlåt för att jag inte har bloggat !
Men igår så spelade jag fotbollsmatch mot BP. Vi spelade jättebra men vi förlorade med 4-0. Efter det träffade jag Saga i centrum, och Saga käka lite. Sen gick vi hem till mig och va ute lite och sånt sen så åkte hon hem.
Idag har jag också spelat fotbollsmatch mot Hammarby, mitt förra lag. I första halvlek blev det 4-1 till dom och i andra blev det 0-0. Så det var ändå ganska bra. Nu ska jag träffa Saga och kanske nån mer men hon svarar inte så vi får se.
Jag och Saga igår
2 veckor kvar
pussar

..

15 dagar kvar
pussar

I'm so happy

Är på skit bra humör !
16 dagar kvar
pussar

Sjukt rolig kväll

Det blev hur lyckat som helst på resturangen. Efter min träning så dushade jag där och tog skjuts med Leffe asså Melindas pappa till Skanstull. Och så mötte ja mina älskade brudar där. Det var typ en grekisk resturang och det var jätte mysigt med mycket folk. Jag satt bredvid Julleh och Tove. Vi snackade och garva skit mycket och tog mycke bilder också. Jag och nästan alla andra tog nån spett med fläskfile och klyftpotatis. Det va skitgott ! Sen tog vi glass till efterrätt. Jag, Julleh, Tove och Erika satt och gjorde grimarser lite också.
Det blev i alla fall en lyckad kväll med jättemycket skratt. Jag va hemma vid typ kvart i tio, tio.
Massor med bilder kommer här ;)
Hahah xD
Love ya !
16 dagar kvar
pussar

Snabbis

Nu måste jag skynda mig för jag ska dra om en halvtimme och jag måste äta också och sånt. Skolan har vart jätte skön. Evelinas lillebror som typ är 2/3 år va med oss idag o han är så jävla sööt xD Han sprang runt o rev sönder saker och dansa o sånt, haha :P Men snart ska jag som sagt till min fotbollsträning och direkt efter den när jag har duscha  ska jag på middag med handbollslaget och fira alla gulden! Det ska bli skitkul, längtar verkligen.
Men bilder kommer nog några sen, på Hermon och Maria när dom spelar basket ;)
16 dagar kvar
pussar

Värsta chansen ju

Juste glömde o berätta. Idag när jag stod vid perrongen i Gullmars kom det fram en kille/man till mig och frågade om jag ville vara med i en svensk långfilm som skulle komma ut 2011. Jag ba eeh aa. Han ba men va kul du kan prata med dina föräldrar och sen ringa mig. Så fick jag hans nummer och allting.
Asså fan va coolt. Vill va me ju. Man tjänar skitmycket pengar säkert. Men jag vet inte om det ska bli nån huvudroll eller bara nån i bakgrunden ? Eller jag vet inte ens om jag kommer med. Men vill verkligen ju xD ! 
Vi ska ju självklart ringa upp den där snubben och göra vårt bästa ! :P
17 dagar kvar
pussar

Jag älskar dej Tove !

Hitta nyss det här på Toves blogg, man blir så himla glad ! 
Jag älskar dej, du betyder fan allt !
17 dagar kvar
pussar

Jag är sämst

Förlåt för att jag är så dålig på o blogga nu för tiden, men det är ganska mycke med träningar och sånt och jag har tappat lusten till och blogga lite också. Men så lätt ska jag inte ge upp :P
Jag gick till skolan idag i alla fall för jag mådde mycke bättre. Vi fick sluta en timme tidigare så vi slapp matten men vi fick göra en matteläxa i stället som jag och Tove gjorde efter skolan. Jag måste också träna på engelskan. Efter det så tog jag tuben till Enskede och tittade på min träning. Va inte me eftersom jag fortfarande har ont i halsen. Jag och Maja stod mest och snacka och passade och sånt, vi ägde ju på nickar, rekordet blev fyra xD Sen åkte jag hem igen och mötte lite vänner.  Sen gick jag hem och åt och träffade Tove här ute vi gick o hoppade studsmatta och tog jätte fina bilder ;) Nu sitter jag bara vid datan. 
Men här får ni lite bilder från idag ;)
Haha xD
Mina ben ser ganska tjocka ut på den här bilden men :P
17 dagar kvar
pussar

Va tråkigt man kan ha

Tiden går så sakta. Det ända man kan göra är att sitta inne och glo på tv eller data. De ee de jag har gjort också. Vill bara ut ! Jag har suttit och redigerat lite bilder vet inte om det blev bra eller dåligt. Va tycker ni ?

18 dagar kvar
pussar

En dag hemma

Sitter bara och tar det lugnt eller vad kan man göra ? Vill bara bli frisk just nu och träffa kompisar och träna ! Jag sov till 10 ungefär, mobilen var bombad med sms.  Sen fick jag frukost på sängen av mamma, hon är ledig idag, det är inte alltid man får. Sen har jag bara legat i sängen och tittat på larviga barnprogram, men det går ju typ inget annat på morgonen. Sen har jag suttit lite vid min tröga dator också, eller den hackar upp sig hela tiden.
Nu kom mamma presis hem från centrum hon har köpt lite godsaker till mig och en ny temp.
Nya tempen, blev upp och ner :P
En trött Ellen
18 dagar kvar
pussar

Tråkigt men ändå skönt

Jag tror inte jag ska till skolan i morgon för jag har ont i huvudet, i halsen, är förkyld och har lite feber. Men det ska ändå bli jätteskönt o få sova ut lite. Tror jag ska lägga mig snart, så god natt !
19 dagar kvar
pussar

TACK NATHALIE !

Tack Natta för den fina designen och allt, det blev jätte bra !! 
19 dagar kvar
pussar

Alltid skönt o gå ut

Nu har jag gått ut lite och tagit luft. I know, jag har feber men jag hade mycket kläder. Det var faktiskt ganska kallt ute men det är ju ändå inte sommar än. Tog också lite bilder, tycker faktiskt dom blev rätt så fina.

19 dagar kvar
pussar

Feber

Skit ! Har feber. Fick gå hem från skolan. Det va i alla fall skönt  egentligen så slutar vi halv fem. Men måste bli frick till helgen ju ! Vi ska möta hammarby och BP. 
Det har inte vart nån så skön dag eftersom jag har mått illa men annars så va den väl okej. Vi hade en vikare på träslöjden som va sämst, jag menar de verkligen. När vi skulle städa han ba skrek ba den där ska inte användas till de och sånt fast vi alltid gör de :S Blir fett sur.
Nu ee det väl bara o vänta tills jag blir frisk...
19 dagar kvar
pussar

Bara måndag

Heej bloggen ! Asså det är ju nästan en hel vecka kvar i skolan nu. Fett jobbigt. Föresten jag hade spanskaprov ida, och det gick väl sådär. Jag svarade på allt men jag hade typ fel också :S Aja man kan ju inte ha bäst på allt.
Ska inte träna idag för jag har ganska ont i halsen. Får bara det ibland och sen går det över nästa dag. Men jag ska i alla fall med och titta. Jag vet att det blir ganska tråkiga inlägg nu för tiden men det ska bättras ;)
Kolla va fint !
21 dagar kvar
pussar

Tråk

Nu sitter jag och har de tråkigt, med lite glass och te. Det blev inget med Saga ida men kanske nästa vecka.
Nu säger jag god natt, ska inte gå och lägga mig än då men det här blir sista inlägget ;)
22 dagar kvar
pussar

Hellu

Heej har precis kommit hem från min träning. Den gick bra som vanligt.
Senare ska jag kanske vara med Saga och några fler men jag vet inte för Saga svarar inte just nu på mobilen :PAja jag får nog tag på henne men nu blir det mat ;)
Dagens outfit

Adidaströja-Inter Sport
Linne-Ginatricot
Jeans-Ginatricot
22 dagar kvar
pussar

God morgon

God morgon allihopa !
Har inte sovit många timmar i natt, somnade 2 och vaknade 8 :S Men jag satt uppe vid facebook och smsade.
Om en timme ungefär åker jag på träning. Efter det vet jag inte, men jag hittar på nåt. 
Här kommer bilder från igår ;)
Vi blir rövade av Gustav xD

22 dagar kvar
pussar

Hittade på nåt tillslut ;)

Nu har jag vart på IP med Gurra, Sebbe och Tove. Vi har spelat fotboll. Eller inte Tove då. Det av kul för ja fick fördelar hela tiden för att jag e tjej xD Juste Gurra skulle få röva mig och Sebbe, men han träffade bara Sebbe, yes ! xD Sen fick jag röva Sebbe och träffa skithårt :P Aja det kommer lite bilder i morgon för orkar inte nu ;)
23 dagar kvar
pussar

Fuck

Fan vi spelade oavgjort ! Skit också vi hade hela matchen ju, plus att vi hade en domare på typ 80 bast som sög. Han ba ni ska bara veta att jag är bästa domaren i världen, vi ba eeh verkligen :S
Aja vi får ta nya tag, vi förlorade inte a alla fall. Vet inte vad jag ska göra i kväll, nån som vill göra nåt ? 
23 dagar kvar
pussar

Snart är det match

Om en timme ungefär åker jag på match som sagt. Vill verkligen vinna !
Kommer typ hem vid halv sju, men nu blir de käk ;)
23 dagar kvar
pussar

1 MAJ

Godmorgon allihopa. Själv är jag ganska trött men jag la mig ganska sent igår. Det blev en lyckad Valborg i alla fall. Jag har träffat massor med vänner. 
Kvällen började hos Tove. Vi åt lite mat och sedan gick vi ner till brasan. Det var ganska mycket folk där men det va ingen som kastade in några grenar så jag och Tove kastade lite xD Efter ett tag kom tjejerna i klassen som var vid en annan brasa lite längre bort. Vi stod lite där och drack läsk, och jag fick se Nattas hål i näsan hon tog igår. Det blev skitfint ! Sen gick vi till en annan brasa där det va fullt med folk, och hög musik. Vi stannade lite där och gick runt. Efter ett tag så skulle alla hem. Jag och Tove stod med Issa och väntade på hennes mamma. Sen gick jag och Tove hem. Vi åt glass , och kex och tittade på lite video klipp sen vi va små. Det va skit kul, jag och Tove lekte doktor och sånt, haha :P
Idag har jag fotbollsmatch klockan halv fyra mor Tyresö. Det är premiär i våran förstalag serie. Annars har jag inga planer, men jag hittar säkert på nåt ;)
Jag och Tove
Jag och Issa ;)
Haha xD
23 dagar kvar
pussar

RSS 2.0