Påsklov snart

Det är bara en skoldag kvar till påsken, wihoo ! Vill bara att sista lektionen ska sluta i morgon. Vi har redan plockat fram påsk riset och satt fjädrar i och i morgon blir det nog ännu mer påsk stämning. Juste förra året fyllde jag år på påsk afton :P
Träningen gick jätte bra. Jag tränade inte med 96 för jag orkade inte, känner mig lite utsliten xD I stället så dushade jag.
I morgon ska jag vara med Julleh. Vi ska vara hos mig, vi lottade hos vem vi skulle vara hos för vi kunde inte bestämma oss, haha xD Vi är så sköna :P Jag bet inte vad vi hittar på men nåt blir det väl :)
Säger god natt nu !
pussar

Äntligen hål !

Äntligen har jag tagit mina efterlängtade hål i öronen. Det gjorde ganska ont faktiskt men det går ju snabbt. Jag gick med mamma efter skolan. Jag tog ett silvrigt uppe på örat och ett blått nere. Båda sitter perfekt tycker jag inte för högt och inte för lågt, men man får ju välja ungefär vart man vill. Hålet där uppe fick jag betala själv för mamma tycker inte att jag ska ha där egentligen :P 
I kväll är det handbollsträning. Först med 97 och sen med 96 men jag vet inte om jag ska träna 96 för jag känner mig ganska trött och utsliten. Jag har ju tränat fredag, lördag, söndag, måndag, tisdag och sen idag så vi får se. Men  nu ska jag äta och träna på gloser ;)
Mitt öra är helt rött där uppe som ni ser :P
Blev det fint ?
pussar

Mästarnas mästare är....

.....Armand Krajnc, garttis !
Själv hejade jag på Luise Karlsson, men hon åkte ut på grund av hennes puls inte gick ner ? Så dåligt, varför har man en sån tävling ens. Aja jag ska inte reta upp mig på det där nu. 
I morgpn hinner jag i alla fall skriva innan träningen så håll ett öga öppet ;)
God natt !
pussar

Förlåt

Förlåt för dålig uppdatering av mej men jag har inte haft nån tid på hela dan att skriva. Jag åkte på träning direkt från skolan och jag kom hem för nån timme sen. Skolan var väl som vanligt, ganska skön faktiskt förutom elevens val sista lektionen men jag gick tidigare.
Vi hade fys på fotbollsträningen. Det gick bra, det kunde ju gått bättre men det kan det ju alltid ;) Jag orkar faktiskt mycket mer nu än förut.
I kväll är det Desparite Hosewifes (stavning?). Måste kolla! Skriver nog ett inlägg sen. Förresten pappa har inte kommit på hur man laddar in bilder till min data så ni får tyvärr vänta ett litet tag till för bilder om jag inte tar kort med kameran.
pussar

Färdig tränat för i kväll.

Nu var jag klar med träningen. Det gick jätte bra och vi körde roliga övningar. Man skulle välja en varsin låt också för vi har slutspelet för serien och då ska vi göra en skiva. Jag tog Rude boy. Den är faktiskt jätte bra. 
Juste måste bara tacka Tove för att hon har bloggat medans jag var borta och för örhängerna jag fick i dag. Dom var jätte fina ! Jag kommer börja använda dom mycket nu ;) Tyvärr så kan jag ju inte lägga in bilder än som ni vet, blir så irriterad !
Nu sitter jag och glor på svenska hollywood fruar, men det börjar nog nu skriver nog inge mer, GODNATT !!
pussar

3 skoldagar kvar

Det är bara tre skoldagar kvar nu för på fredag är det ju lång fredag och då är vi lediga ! Super skönt.
Det var jätte svårt för mig att gå upp i dag, jag höll på att somna vid köksbordet, nej men i skolan fastnade min blick på saker hela tiden och jag var inte pigg. Men såna dagar har man. Annars gick skolan bra och jag fick träffa lilla Lina som jag inte träffat på mer än en vecka !
I kväll är det träning, och tre varv på mossen. Men det ska bli kul att se alla i alla fall. Nu väntar mellis och tv.
Nån dag förra veckan ;)
pussar

HEEEEMMAAA !

Är hemma nu ! Jag har verkligen haft grymt kul med mina underbara brudar. Det kunde inte ha blivit en bättre resa förutom vädret. Det regnade en dag, men annars var det bra. Asså det är verkligen skillnad på vädret i Danmark och här. Där är det jätte varm och ingen snö, så lyxigt, jag vill också ha det så !
Det var i alla fall kul att se alla tjejer på perrongen på torsdagen. Det hände bara en liten olycka. Mimmi svimmade :S Jag tyckte så synd om henne ! Mitt på centralen och alla samlas i en ring runt henne. Hon kunde inte följa med heller utan hon fick åka in på sjukhus :(
På tåget satt jag bredvid Hedda. Vi gjorde lite uppgifter och så och hade skoj. Det tog ungefär fem och en halv timme dit. När vi var framme åkte vi till Bröndby där vi skulle bo. Det var ungefär ett hotell, och det var jätte fint. Jag sov med Hedda och Alex. Vi fick värsta dampskratten för att Alex gjorde massa saker xD
Nästa dag hade vi träning och tränings match. Vi vann matchen med 10-3 och jag gjorde ett jätte snyggt mål ;) Jag spelar offensiv mittfältare. Det är jätte kul. På kvällen "flyttade" vi till ett fritids som vi sov på i två nätter.Det var jätte hårda madrasser men jag kunde somna i alla fall. Nästa dag hade vi en till tränings match mot ett annat lag och där vann vi med 10-0 ! Maten där va så äcklig förresten. Vi fick kebab två dagar i rad och köttet smaka skit! Helt salt och senor i :S Senare hade vi träning igen som var jätte rolig. Och sedan duschade vi. På kvällen skulle vi vara 4 grupper och göra teatrar om mat och vad man ska äta. Det var så himla roligt för alla var så roliga, garvade skit mycket xD Sedan körde vi pingis och det gick jätte bra för mig, jag vann i finalen mot min tränare xD. Nästa dag tog vi en promenad och packade sedan var det i väg hem igen :( Hemresan gick lite fortare kändes det som. Jag satt bredvid Hedda igen men vi gick mest runt.
Det har vart en jätte rolig resa tack alla som var med !
Nu ska jag sova, bilder kommer i morgon eller på tisdag ;)
pussar

Heejj Heejj :))

Imorgon kommer Ellen hem tror jag. Då måste jag träffa henne fast jag vet inte vilken tid så XD Måste smsa henne när hon kommer till sverige. Idag har hon säkert tränat, varit med alla och skojat och sånt man brukar göra. Alla kanske inte vet vad man brukar göra för ni inte går på någon sån sport men jag orkar inte skriva allt man gör och så :P Men just nu så tror jag att hon sitter i sin säng och lyssnar på musik XD Haha, aja orkar inte srkiva mer. Kolla in min blogg, KLICKA HÄÄÄÄÄÄR !!!!!!!!
Ellen är inte så farlig på denna bild men kolla mig :O Bjuder :)


puss / Tove

Tove gästbloggar igen

Just nu tror jag att Ellen har träning eller är i sitt rum med kompisarna. Jag tror hon har haft en super rolig första dag i danmark med hennes tjejer fast man vet ju aldrig. Tänk om hon har jätte mycket hemlängtan och gråter hela tiden. Fast nej det tror jag verkligen inte. Ellen har aldrig hem längtan och gråter aldrig över sånt där så man kan vara helt lugn ;) Skulle bara medela lite. Okej jag har egentligen inget att medela om men jag skriver bara lite för att hålla bloggen i liv.

puss / Tove

gästblogg

Som jag sa förut så ska jag blogga under dagarna Ellen är borta. Jag vet ju inte vad hon gör och kan inte smsa eftersom hon är utomlands men jag kan chansa lite på vad hon gör eftersom jag vet att hon är på fotbolls läger som ni alla andra också vet också men jag har ju varit på läger förut så jag vet ju lite vad man gör och så ;)
Just nu kanske hon är innne på sitt rum där hon ska sova eller busar med alla andra tjejer. Eller så kanske hon har träning fast jag tror inte det XD
Aa jag kommer inte skriva någo mer inlägg idag men imorgon skriver jag här igen :D
OMG ! Hittade en skit gammal bild på Ellen på denna dator. Den är tagen i fyran tror jag (nästan helt säker) när Ellen hade lugg :D Nu kan jag passa på att lägga in lite gamla bilder på Ellen. Men inte allt för gamla och när hon ser helt galen ut men hon får bjuda lite på sig själv ;) XD


puss / Tove

Tove här !

Jag hade tänkt att blogga åt Ellen medans hon är borta men jag hinne rinte nu för ska kolla på broke knows best :)

puss / Tove

Sovmorgon ?

Trodde att jag skulle få sova ut den här morgonen men det ska man inte ha klart för sig. Klockan halv åtta vaknar jag av att pappa skriker på min brorsa om en sak. Och vad hände med sovmorgonen ? Jag kunde som vanligt inte somna om, jag skulle egentligen gått upp klockan tio :S Men nu ska jag inte tjata om det här nå mer.
Jag åker ungefär om en timme. Asså ser verkligen fram emot det här, jag har längtat i några månader nu ! 
Kommer i alla fall sakna bloggandet och mina vänner. Smsa inte till mig, det kostar :S Men nu ska jag väl säga hej då och ha det så bra !
pussar

Färdig

Sitter här förtvivlad och trycker i mig halstabletter. Kan det inte gå över ? Vill ju vara helt frisk till i morgon ! Det måste bara gå över.
Juste nu är jag färdig med packningen. Jag har tryckt i allt, hoppas det bara inte spricker xD Det tog ju sin lilla tid men äntligen är man klar :) I morgon ska jag bli upphämtad av Emma fem i halv tolv. Gud va skönt med sovmorgon ! Mamma undrade om jag inte ville gå till skolan dom två första lektionerna. Jag ba, neeej ! xD Skriver nog i morgon innan jag åker ;) God natt !
Packningen
pussar

Mitt i packningen

Håller på att packa nu. Det går jätte bra, bättre än att packa upp i alla fall. När jag hade vart i fjällen packade jag inte upp min väska på en vecka xD Jag ska bara packa i allt i väskan nu, sen är det klart. Men ska fortsätta nu ;)
pussar

Tillbaks i bloggandet

Då var man tillbaks igen. Även fast jag inte har bloggat så mycket senaste dagarna har min statistik växt ! Men det är i alla fall skönt o va tillbaks, fast det håller inte så länge för i morgon åker jag till Danmark med fotbollslaget i fyra dagar ! Det ska bli skit kul, men jag berättar mer om det sen ,)
Skolan var jätte skön idag, för vi var jätte få. Men det är alltid skönt o va få. Det var inte lika mycket liv och sånt. Särskilt inte när Morgan, Matte och Gustav inte var där. Det är typ dom som gör allt liv xD I kväll blir det ingen träning för mig för jag har fortfarande ont i halsen :( Det måste gå över tills i morgon ! Jag ska packa i kväll också så har inte så mycket tid för tv eller dator. Men nu ska jag titta lite på tv ;)
Dagens outfit

Linne-Ginatricot
Tröja-JC
Kofta-H&M
Skärp-H&M
Jeanstights-Bikbok

pussar

Alla dagar

Lördag. Jag va med Julleh hela dan som jag sa. Vi gick till coop, ringde lite och bakade. Kladdkakan blev jättegod, vi åt ju den efter träningen på min födelsedag ;) Klockan 9 åkte jag ungefär hem. 
Haha Julleh xD
 
Måndag, födelsedag. Familjen väckte mig vid kvart i sju och kom in med presenter, kort och annat. Jag fick nästan allt jag önskade mig, blev skitglad ! Senare gick jag som vanligt till skolan. Jag kunde tyvärr inte ta med min nya mobil eftersom den var på laddning :( I skolan fick jag många grattis och grattiskramar. Vid maten sjöng tjejerna i min klass för mig och alla glodde xD Men jag blev i alla fall jätte glad. Efter skolan hade vi ju träning och där fick jag också många grattis :D Efter träningen åt vi ju kladdkaka och sjöng och alla glodde då också :P När jag kom hem åt jag tårta haha, men den var jätte god, vi fixade med min mobil och alla mina presenter också. Det blev en skit bra födelsedag, som jag inte kommer o glömma. Tack allihopa för allting !
Mina presenter
Mascara
Björnborg
Örhängen
Toffsar och hårspännen
Pengar (400)
Skinnjacka
Vita converse
Mobil (Sony Ericsson w995 silver)
 
Tisdag. Vi hade sovmorgon,skönt ! Jag kunde använda massor av mina presenter. Mobilen, conversen och skinnjackan. Allt satt perfekt och jag var på toppen humör. Conversen lyste bara lite mycket xD Det gick bra i skolan och alla ville såklart se på min mobil. Efter skolan gick Tove hem till mig och vi åt tårta xD Senare åkte jag och kollade på min träning, jag var inte med för jag har ont i halsen :( Men jag skriver mer i morgon !

Bilder från min mobil kan jag inte lägga in än för vi har inte installerat.
Ps:Förlåt för dålig uppdatering !

pussar

:D


God natt sweeties

Nu lägger sig en förväntansfull Ellen ner sängen. Jag kommer typ inte kunna sova för jag tänker på allt jag kanske kommer få. Jag måste verkligen njuta i morgon, så jag tror inte att jag kommer skriva så mycket kanske. Men sov så gott, lägger in bilder och sånt från i kväll på tisdag kanske ;)
pussar

Hos Julia

Sitter här hos Julleh bulle. Vi har ätit tittat på tv och skojat lite. Tove orkade inte komma typ eller hon skulle städa sitt rum och Saga kanske kommer senare ? Men nu ska vi gå till coop och handla margarin för vi ska göra kladdkaka till i morgon på träningen för jag fyller år !! Längtar verkligen. Men nu ska jag njuta av min sista dag som tolvåring :D

pussar

Bajs

Skit också ! Internet har försvunnit på min data. Jag har ingen aning om hur man gör så nu får jag sitta vid pappas data, och han använder den hela tiden typ :( Jag blir så irriterad jag kan inte blogga, kolla på andras bloggar eller vara inne på  facebook !
Jag har precis kommit hem från fotbolls träningen efter en liten lång väg till t-banan. Sitter och äter råa kötbullar xD Jag skulle egentligen ätit hemma men jag ska äta hos Julleh, för dom kommer och hämtar upp mig snart. Tove ska också vara med och kanske Saga på kvällen. Men nu måste jag göra mig i ordning !
pussar

Rolig kväll ;)

Det har vart en rolig kväll med Tove. Vi har tittat på tv, dansat och låtsas bråkat xD Men vi har alltid roligt tillsammans ;)
I morgon har jag fotbollsträning 9-11 utomhus på IP. Det ska bli roligt, att komma ut på gräset ! Men jag måste sova nu för jag ska upp tidigt i morgon. Senare på dan ska jag vara med Julleh och kanske Tove också, det ska bli roligt.
Tove äter pizza ;)
pussar

Låttips

Här kommer lite låttips ;)
Kesha - Blah Blah Blah
Rihanna - Rude boy
One Rpublic - All The Right Moves

pussar

Nyss tränat

Har nyss kommit hem från fotbollsträningen. Vi var bara elva stycken av 24 :O Men det var ändå skönt. Det gick jätte bra för mig, och vi har lärt oss nya övningar och saker också ;)
Senare ska jag träffa Tove och kanske Saga, det beror på om hon skulle på nån fest. Vi ska väl få det kul ;) Nu är det ju inget bra program när inte melodifestivalen är längre, är det nått nytt bra nu ? Aja nu ska jag äta lite men jag skriver nog sen om jag har tid ;)

pussar

Gårdagen

Hello ! I går bestämde vi tillslut att jag skulle vara med lilla Saga. Jag mötte henne vid rondellen, och sedan gick vi hem till mig. Det blev en skit rolig kväll, vi skrattade och skojade. Vi gick in på en blogg som vi satt och skratta åt i typ en timme xD Vi är så taskiga Saga, haha xD Sedan gick vi ut och gjorde lite roliga saker, haha, och sedan gick vi och plingade på Tove som var med Julia. Vi stod och snacka lite med dom och sedan gick vi hem och tog lite kort och tittade på Lets Dance vem som åkte ut och det var Willy, Yes ! Han var SÄMST ! Vid typ elva gick hon hem.
 
  
Ellen och Saga bjuder
Idag så hade jag handbollsmatch mot Tyresö. Jag kan inte säga att jag är så nöjd, men vi spelade och kämpade på. Det blev oavgjort, vi ledde hela matchen asså ! Det är så orättvist, för dom spelar så fult, jag fick skit många smällar ! Jag blev jätte sur men det går ju över.
Bara nån bild

pussar

Owl City - Fireflies

pussar

R.I.P skor :(

R.I.P mina fina skor. Mamma säger att hon ska slänga dom nu för att det är hål rakt igenom hälen xD Men jag får säkert nya när jag fyller år.
Haha ser ni hålen ? xD
 
pussar

Planer ?

Hejsan allihopa, hoppas ni har det bra på denna sköna fredagseftermiddan ;) Själv sitter jag och har kollat på dubbelliv och vintergatan. Båda programmen är faktiskt jätte bra. Vintergatan låter kanske lite töntigt men det är faktiskt spännande :P
Förresten gick det jätte bra för mig med den där tjejen. Hon är faktiskt jätte rolig och snäll. Hon kommer från Gambia, och hon flyttade typ hit i Januari. Hon ska ha gympa med oss på måndag också tror jag ;)
Planerna för i kväll är inte bestämda. Jag skulle ha vart med Saga och Malin, men Malin kunde inte och nu svarar inte Saga på mina sms så vi får se hur det blir. Annars ska jag kanske gå ner till Tove som ska vara med Julia. Aja nu ska jag väl klicka runt på lite hemsidor och bloggar.
pussar

Wooho !

Dom van med typ 48-20 :D Det är ju skit mycket ! Särskilt när man är vuxna. Det blev i alla fall en kul kväll, med massor av tjejer och skratt. Det var jätte många där i alla fall, och en skit bra stämning. 
I morgon blir det en skön dag. Hoppas bara allt går bra för en sak som hände idag. På två lektioner ska en tjej från FK klassen vara med oss också så det ska bli kul, men hon pratar bara engelska :P Men nu ska jag käka bulle och dricka te ;) God natt !
pussar

Avklarat

Och nu var vaccinationen avklarad för den här månaden, ska ta igen nästa månad. Det gick lätt som en plätt och jag har inte ens ont längre :D Jag har faktiskt vart ganska nervös på sista tiden för sprutor, medans när jag var liten satt jag bara tyst och tittade på sprutan xD 
I kväll ska jag ner till hallen och titta på A-lagets sista seriematch. Hela laget ska ner och heja. Min tränare ska spela också. Men nu ska jag steka lite blodpudding för att sedan möta Tove vid parkeringen ;)
pussar

hos Tove

Sitter just nu hos Tove och har ätit en bit kladdkaka. Vi har också gjort matteläxan som typ tog tio minuter ;) Om en kvart ska jag gå till centrum och möta upp mamma för att ta en spruta tills jag åker till egypten med Lina.
L-Ä-N-G-T-A-R !!


Malin: Haha, Ellen är min syrra jobbig ? <3 hon har pratat om dig och Tove jätte mkt, haha
Svar: Lite kanske men rätt rolig XD ;) HAHA ♥

pussar

Vill bli trött

Jag sitter här och känner mig jätte pigg. Jag vill gå och lägga mig och vara pigg i morgon istället. Men jag ska i alla fall hoppa ner i sängen nu och försöka sova som en stock.
Båda träningarna var förresten jätte roliga och det gick jätte bra för mig. Som ni säkert förstår var det mycket skratt och glatt humör, och sånt älskar jag !
pussar

Mot östra

Nu drar jag mig ner till hallen för lite handboll. Jag kommer hem vid halv nio ;)
pussar

Sista praodagen :(

Idag var ju sista praodagen. Jag kommer verkligen sakna alla barnen ! Men dom får vänta tills vi börjar åttan då kanske vi kommer igen ;) Fast då går det ju nya barn där. Det har i alla fall vart en ny rolig dag. Vi har skrattat och lekt som alla andra dagar ;) Vi stannade lite längre idag också eftersom det var sista dagen. Men nu är jag hemma och längtar inte till i morgon :S 
Senare har jag dubbelträning med handbollen. Vi har tabata också, alltså fys ;) Men nu ska jag ta en macka och sätta mig framför tvn.
Tove i personalrummet
pussar

God natt

God natt alla ! Nu har jag både tittat på mästarnas mästare och Desparite Hosewifes (stavning). Det var jätte bra att Patrik åkte ut på mästarnas mästare. Han är så kaxig och tror att han är bäst. Han typ skyller på allt hela tiden och man märker verkligen att han är osäker inom sig :S Nu ska jag hoppa ner i sängen för ännu en ny prao dag i morgon, och tyvärr den sista :( 
pussar

God natt

God natt alla ! Nu har jag både tittat på mästarnas mästare och Desparite Hosewifes (stavning). Det var jätte bra att Patrik åkte ut på mästarnas mästare. Han är så kaxig och tror att han är bäst. Han typ skyller på allt hela tiden och man märker verkligen att han är osäker inom sig :S Nu ska jag hoppa ner i sängen för ännu en ny prao dag i morgon, och tyvärr den sista :( 
pussar

stressigt

Jag har haft en skit stressig dag idag. Först försov jag mig, så jag hade bara en halvtimme och göra mig i ordning, och efter praoen så hade jag en halvtimme på mig att gå hem, äta, packa och klä på mig för att sedan dra till tunnelbanan för träning. Men jag hann med allt och nu sitter jag här oduschad och väntar på att maten ska bli klar.
På dagiset var det jätte kul. Lite roligare en igår. Vi var ju där dom mellersta barnen går. Alla barnen var lite mer lugna här också. Vi la pussel, byggde torn, lekte med bilar och höll på med en deg xD Hela dagen slutade med att jag hade en klunga med barn springandes efter mig, slog mig, typ kicklade mid och drog i min tröja xD Vi ska va på samma avdelning i morgon, undra hur det kommer gå :S
På träningen hade vi bara fys, skit jobbigt. Vår tränare är så hård, men det är bra också. Det är mycket hårdare än med handbollen men det är skönt att det inte är så hårt på handbollen.
Gissa vad, jag tog bilder idag från praoen. Jag ska nog ta lite i morgon också kanske ;)   
pussar

:(:)

Jag har två saker att berätta en rolig sak och en tråkig. Den tråkiga är att min stistik har sjunkit med 13 besökare idag :O Jag vill inte att den ska sjunka xD Men älskar er som läser min blogg, även om det inte är den bästa :P
Den roliga saken är att träningen var jätte skön och rolig idag. Kanske inte en sån jätte intressant sak men den var jätte skön. Vi behövde bara springa två varv på mossen, för vi var bara fem 97:or där idag. Resten var 98:or. 
Men nu ska jag titta på slutet av familjen annorlunda som typ alla tittar på känns det som. Jag vet inte om det är så men det känns som det :P Senare är det spårlöst också. Hoppas det är bra i kväll. Jag skriver kanske senare ;)
Lite mörka bilder men min kamera är typ sönder
 
pussar

Skit kul !

Det var skit kul idag på dagiset ! Alla var så söta och roliga. När vi kom blev alla jätte glada och gick efter oss och allting. Vi körde kurra gömma och alla ville räkna med oss xD Vi va på avdelningen Ugglan, där dom största barnen går. Vi spelade spel, byggde saker och ritade. Vet vad alla heter där nu ;) I morgon ska vi va på nyckelpigan, det ska bli kul för där går ju Sofia också, Malins lillasyster. Åh längtar verkligen xD Om ni ska praoa, så gör det på dagis, det är verkligen jätte kul.
Snart är det handbollsträning också. Vi har helplan också bara 97:orna. Imorgon ska jag ta lite bilder själv men idag blev det inga :(
Nu: Träning. Eken Cup i somras
pussar

Prao imorgon

I morgon ska jag och Tove praoa på vårat gamla dagis. Det ska bli jätte kul. Vi ska jobba mellan nio och tre, och vi har ju jätte nära också. Längtar verkligen. Men nu säger jag godnatt och sov gott, så skriver jag mer imorgon ;)

Jag vet att jag inte har lagt in så mycket bilder på senaste tiden men jag ska bättra mig jag lovar !

pussar

Vinst !

Vi vann ganska enkelt mot Rimbo, med 15-11. Det gick skit bra för mig jag gjorde mål både från kanten och 9-meter. En sak jag irriterade mig på var när Rimbos lagledare sa en ganska onödig kommentar. -Låt dom skjuta dom skjuter ju ändå så dåligt. Asså det är så onödigt ! Han bara skämmer ut sig, blir så irriterad ! Jag vill verkligen gå fram till han och säga något xD
Idag var jag ju med Malin. Saga kom aldrig för hon hade sovit hos några kompisar och hon han inte hit. Men jag och Mali hade i alla fall jätte kul. Vi pratade om gamla minnen, skrattade, jag har verkligen saknat henne. Men på fredag kanske vi ska göra nåt när Saga är med. Nu ska jag äta scones och titta på en film som heter hata göteborg xD Jag vet inte om den är bra, men hoppas.
pussar

Nu Malin och Saga

Nu ska jag snart gå och möta Malin. Det var sjukt länge sen jag va med henne ! Det ska bli jätte roligt. Senare kommer Saga också och vi ska hem till Malin. Jag ska checka in hennes nya lägenhet. Senare är det ju match också mot Rimbo.
Träningen gick väl ganska bra. Det var ju utomhus för första gången den här säsongen. Det var roligt. Vi körde match och allting och jag har verkligen längtat till utesäsongen !
pussar

Svar

Här kommer ett svar på en kommentar ;)
Anonym - Vad hade ni fest någonstans ?

Svar - Festen var i Farsta strand vid en fritidsgård som heter Forsängen ;)
pussar

Vinnaren är...

Anna bergendahl ! Hennes låt var faktiskt grymt bra, men Eriks låt va ju bättre men jag tror hon kan ha ganska stor chans i stora melodifestivalen.
Idag har jag haft chilldag med Tove. Vi har suttit och spelat spel i hennes säng xD Det var jätte skönt. Efter ett tag så tog vi pendeln till östra och tittade på f-94. Men jag han inte titta klart för jag skulle ju på middag. Vi har haft jätte kul där och käkat och tittat på melodifestivalen. Vi åkte hem ungefär vid elva. Sitter här nu och är skit trött. Jag ska upp typ sex imorgon för jag har fotbolls träning klockan åtta :O Men jag skriver när jag kommer hem efter det :)
Anna Bergendahl-This is my life
pussar

Planer

Äntligen har jag fått lite planer får idag, istället för att sitta här och såsa framför datan. Snart kommer nämligen Tove hit och vi ska gå ut lite. Senare ska Julia komma och då ska vi vara med henne. Ungefär klockan halv sex ska jag ju på middag med min familj hos mamma och pappas kompisar, som jag redan har sagt. Det ska i alla fall bli jätte kul. Vi ska titta på finalen i melodifestivalen också. Själv hejar jag på Erik Saade- Manboy. Har ni nån favorit ? På allitjah.blogg.se hittar ni alla finallåtar ;)
 
Manboy-Erik Saade
pussar

Lika som bär

Dom här är verkligen sjukt lika ! Munnarna, näsorna, ögonen, hakan och håret. Jag vet inte vem han åt höger är bara men jag vet hans namn ;)
Barack Obama Look-a-like
Barack Obama - Ilham Anas

pussar

Äntligen helg

Godmorgon alla. Vaknade för typ en timme sen. Jag hade tänkt att titta på 96:orna spelar i östra klockan tolv typ, men jag orkade inte. Jag och Saga skulle egentligen göra nåt men hon skulle spela lazerdoom med sitt lag. men i morgon kanske det blir nåt. I dag har jag inga planer förutom på kvällen då vi ska äta middag hos mammas och pappas kompisar och deras familj. Är det nån som vill göra nåt är det bara att smsa.
I går var jag ju på fest. I börjar var det helt dött, ingen dansade alla bara stod och snacka. Sen efter ungefär en timme började alla dansa jätte mycket, och det var full fart ända tills det slutade. Det var verkligen jätte kul. Jag hade egentligen tänkt gå efter en timme men jag var kvar i fyra timmar tills det slutade xD Tack för en grymt kul kväll mina underbara tjejer !
pussar

Party time

Snart ska jag gå eller om en halvtimme, så ska fixa mig i ordning nu. Jag hinner nog inte skriva efter, men det beror när jag kommer hem.
Fest outfit
 
Linne (under)-H&M
Linne-Lånat av Tess
Leggings-Ginatricot

pussar

.

En mobil
En skinnjacka
Björnborgtrosor
En ny mascara
Skogås overall
Skogås shorts
Vita jeans
Vita converse
Linne från Bik Bok
Skidglasögon

Haha hade bara lust, men nu vet ni i alla fall ;)
pussar

Längtar

Heej ! Det blir fest för mig i kväll ändå. Alla tjejer i klassen ska gå förutom Issa, Evve och Natta. Jag längtar verkligen. Jag vet vad jag ska ha på mig och allt, det ska bli jätte kul, hoppas jag i alla fall !
Skoldagen var jätte skön, men fredagar är alltid jätte sköna. Den bästa dagen, förutom lördag och söndag då. Efter skolan gick jag och Maria till centrum. Jag prövade en skinjacka och vita converse som jag önska mig när jag fyllde år. Jag kom hem exakt klockan fyra, och nu har jag bara suttit och glott på tv. Skriver innan jag går.
Förresten jag måste bara tacka Tove för headern, den är jätte fin ! Tack, tack, tack älskar dig !
Hennes blogg hittar ni på beerglunds.blogg.se.
pussar

11 dagar

Det är bara elva dagar kvar till min födelsedag ! Gissa om jag längtar. Jag har önskat mig skit mycket, men jag får väl inte allt. Jag har kollat på vilken mobil jag önskar mig också. Men jag tror inte jag ska ha någon fest för det blir alltid tjafs, men vi får se inget är bestämt. Jag vet inte varför jag sitter och snacka om det här nu xD
Ska gå och lägga mig snart och göra mig i ordning. I morgon är det fest i farsta strand men jag vet inte om jag ska gå. God natt !
pussar

Myskväll

Det tog ungefär en timme att pröva alla kläder på stadium. Det var, t-shirtar, overaller, regnjacka och shorts, och allt skulle man pröva inne i affären där det var helt trångt och fullt med folk. Men jag var nog den som kom först iväg av alla i alla fall ;) Jg köpte en sporttopp också på H&M. Den sitter perfetkt, och jag behöver verkligen en för mina andra är för små. Förrästen så var Eric Saade där från melodifestivalen, och skrev autografer. Hans låt var faktiskt grymt bra tycker jag, och den kom till final också ju. Men nu babblar jag bara på.
Nu ska jag sätta mig ner framför tvn och titta på sveriges värsta bilförare, det är sjukt kul ! Ett tips från mig.
pussar

Snart fredag

Gud vad jag längtar tills imorgon ! Fredag och två hela dagar ledigt. Skönt skönt!
Idag i skolan har det varit helt okej. Ganska mycket skratt och prat. Idag i maten var det en plast bit i min mat :O Asså maten i våran skola är skit skarrig. Nästan aldrig någon god mat och finns fler som tycker så så är inte ensam om detta ;)
Snart ska jag iväg med fotbolls brudarna och prova overaller. Skriver mer sen.
Upps, vad tiden gick fort ! Dags att dra ju !!
pussar

Plugg nu

Nu blir det matte läxa för mig och Tove, men jag berättar mer efter om jag hinner ;)
pussar

Godmorgon

God morgon ! Nu är det skola som gäller för mig. Dagens planer vet ni redan ju redan sen förra inlägget. Nu ska jag göra mig i ordning.
Dagens outfit
Adidaströja-Adidasbutiken
Linne-Ginaricot
Jeans-Bik Bok
pussar

God natt

God natt allihopa. Sov så gott, och så hörs vi i morgon.
pussar

Snabbt

Det blir ett snabbt inlägg nu. Träningarna gick jätte bra för mig, och vi körde roliga övningar också. Tyvärr blir det ingen match för mig i helgen för mina tränare tycker att jag ska vila, men det är väl bara att lyssna på dom. 
I morgon ska jag och Tove först till centrum och sedan hem till mig och göra matte läxa. Senare ska jag till Globen och testa overall med fotbolls laget. Men nu ska jag fortsätta att titta på fuskbyggarna.
pussar

Träning nu

Dubbelträning nu mellan 17.30-20.00. Men måste åka nu !
pussar

Onsdag

Hello ! Har varit hemma ett tag nu. Tove var nyss uppe och hämtade min skinnjacka, som hon ska få av mig. Den är nämligen för lite för mig, men jag önskar mig en ny när jag fyller år. Skolan i dag gick jätte fort. Det var inga roliga lektioner men allt gick jätte bra. Jag är på toppen humör fast jag är inne i min vecka. Snart ska jag göra kladdkakssmet och äta xD Det är jätte gott, jag brukar inte göra det men var sugen idag. Senare är det dubbel träning för mig, jag ska träna med 96:orna också. Hoppas det går bättre för mig än förra gången i alla fall. Men smeten väntar, skriver när jag kommer hem ;)
Adidaströja-Inter sport
Tröja-Salt
Leggings-Ginatricot

pussar

God natt

God natt alla söta läsare. Har lite ont i huvudet och är trött så jag hoppar ner i sängen nu. I morgon blir det handbolls träning+att jag ska kolla på mobil om jag orkar. Sweet dreams...
pussar

:)

Nu blir det semla och mästarnas mästare. Själv hejar jag på Louise Karlsson eller hur det stavas, har ni nån favorit ? Men nu har det börjat, skriver kanske mer efter.

Övre raden från vänster: Patrik Sjöberg, Tomas Johansson, Catrin Nilsmark, Agneta Andersson. Mellanraden från vänster: Åsa Sandell, Tomas Brolin, Tomas Gustafson, Louise Karlsson, Armand Krajnc och programledaren Micke Leijnegard. Främre raden: Ulrika Knape och Stefan Holm. Foto: Carl-Johan Söder

 

pussar


Tisdag

Har precis kommit hem nu, har vart på träning. Det gick jätte bra för mig och det var jätte rolig träning också. Det var inte vår vanliga tränare som tränade oss i dag utan Johannas syster. Hon var faktiskt jätte bra. 
Skolan gick också bra, jag fick MVG+ på mitt svenska arbete som jag tjatade så mycket om förut. Jag är jätte nöjd, för jag har kämpat med det där xD Det var bara träslöjden som inte gick så bra, jag fick göra om hela tiden. När vi skulle hem sen var våran buss typ försenad en halvtimme. Jag blev skit arg och precis när jag skulle gå hem så kom den. Men jag hade bara en kvart på mig att byta om, packa och äta, min träning börjar ju halv fyra. Men jag skriver mer sen för jag ska duscha nu.
Tog den här hos farmor och farfar, den passar inte till inlägget men jag hittade ingen annan bild :P
pussar

Skola nu

Idag är det skola :( Men det ska bli kul att träffa alla kompisar, och snacka om allt som har hänt. Men jag har inte så mycket tid så jag skriver när jag kommer hem eller efter fotbollsträningen. Juste tänkte börja med dagens outfit, det kanske kommer upp några inlägg ibland.
Kofta-H&M
T-shirt-Ginatricot
Skärp-H&M
Jeans-Weekday

Lyckad dag !

Det blev en rolig dag i dag med massor av skratt och prat. Filmen vi såg, farsan var faktiskt jätte bra, ni borde se den. Vi skrattade jätte mycket, särskilt Tove xD Innan filmen gick vi runt lite i stan också och jag köpte tre par trosor och ett midjeskärp. Är nöjd med mina inköp. Ibland kan jag ångra mig jätte mycket, men inte den här gången. 
Träningen gick inte alls bra för mig. Jag kände mig helt ovan, kastade bort massor av bollar och gjorde dåliga pass men vi får hoppas att det går bättre på onsdag. Stämningen var i alla fall på topp, alla snackade och skrattade när vi stod och vänta. Skola i morgon men vi har sovmorgon som tur är. Efter skolan ska jag kanske till centrum och kolla på mobil, om jag hinner jag har ju träning. Jag fyller ju år om mindre en två veckor ! Jag önskar mig en mobil då, min som jag har nu är verkligen sämst. Men nu ska jag titta på spårlöst på tv 3, kolla in.
Mitt nya skärp, 49.50 på H&M.
pussar

Bio

Nu drar jag på bio med Tove. Senare har jag träning. Jag kommer hem ungefär vid halv fyra skriver om jag hinner då. Men nu måste jag sticka.
pussar

Trött

Säger god natt nu. Känner mig ganska trött, men jag ska nog sitta uppe ett tag till I morgon blir det ju bio med Tove, farsan. Vi ska nog gå runt lite i stan också om vi hinner. Nu ska jag titta runt lite på bloggar.
Farsan trailer
pussar

Dom vann !

98/97:orna vann finalen mot tyresö ! Dom spelade verkligen jätte bra. Elin och Elisabeth var också jättebra. Jag tyckte att Elin skulle blivit matchens lirare, men Hanna blev och hon var också bra. När vi kom hem gick vi till Tove. Vi har danstat lite, tagit kort, suttit vid datan och kollat lite på tv. Nu är jag hemma, jag ska sätta mig och titta på blåsningen det börjar nu på tv 3, kolla in det, det är jätte bra. I morgon har vi ju studiedag och jag och Tove ska till stan och titta på bio, Farsan. Den verkar faktiskt jätte bra, så vi får hoppas det. Skriver nog ett inlägg innan jag lägger mig.

 

pussar



Ellen svarar sent till Malin

Har tyvär inte sett komentaren så ett svar får komma nu.

Malin: heej sötis <333 har du gjort header själv ? jätte fin puss <333

Ellen: Nej min kompis Tove har gjort den och hennes blogg hittar du här !

pussar

Bestämt

Yes, det är bestämt nu. Jag Lina och hennes mamma ska till Egypten tillsammans. Gu vad kul asså. Längtar fan skit mycket, vi ska bada, sola, springa runt vid hotellet, snorkla, shoppa och kanske rida på kamel ! Så kul asså. Jag tror att vi åker den 23 Maj till den 31 Maj, alltså åtta dagar. I'm so happy !

 

pussar


Bilder från fjällen

Jag grävde ner Simon i snön xD
Jag och Simon i stugan
Jag och Tove
Allihopa förutom pappa som tog kort
pussar

Godmorgon söndag

God morgon ! Jag vaknade inte direkt nu då, vaknade typ vid tjugo i elva. Men jag somnade typ vid halv två igår. Idag ska jag titta på annas cup final, 98:orna spelar, och Elin Matilda och Elisabeth är med. Elins mamma ska hämta mig och tove ungefär vid tre eller nåt sånt. Sista dagen på sportlovet idag, men inte för mig för vi har studiedag i morgon :D Jätte skönt. Nu ska jag göra mig i ordning och bestämma kläder för dagen.
Miss it ! Skit ful på mig, men inte på lilla Natta
pussar

Hemma !

Kom hem för ett tag sen. Det är skönt att va hemma har saknat bloggandet men nu är jag tillbaks. Jag har typ sovit hela resan, det tar ju 8 timmar. Det har varit hur bra som helst i fjällen, det har bara vart ganska blåsigt tisdag och onsdag. Vi åkte med Toves familj alla dagar. Jag har åkte både snowboard och skidor, båda är skitkul. På onsdagen åt dom middag i våran stuga. Vi körde tecken och det gick verkligen sämst för mig, jag råkade skicka hjärter tio, jag slog när dom lurades och jag tittade aldrig på Tove så hon kunde inte visa när hon hade par xD Men jag och Tove tog revansch på torsdagen när vi åt middag i deras stuga. Vi har bastat också, vi har ju en bastu i våran stuga, det är så skönt. Vi ska ju till fjällen på påsklovet också och då ska vi åka med en annan familj som vi känner från förut. Längtar verkligen ! Nu ska jag fortsätta att titta på melodifestivalen. I morgon har jag inga planer men jag får väl hitta på något. Bilder kommer sen..
pussar

RSS 2.0