Halvsjuk

Kom precis hem från Finspång och farmor och farfar. Jag har varit sjuk nästan hela dan. Jag har bara legat i deras säng och sovit, så tråkigt. Just nu har jag ingen feber så vi ska ändå åka i morgon, yes ! Jag måste typ gå och lägga mig nu för att bli frisk till i morgon, vi ska upp tidigt i morgon också. Jag kommer inte ha tillgång till något bloggande när jag är i fjällen men när jag kommer hem så skriver jag så fort jag kan.
Farmor och farfar
pussar

Bye

Nu åker jag till farmor och farfar i Finspång. Jag hade helt missuppfattat pappa och mamma, vi skulle åka hem efter vi hade vart hos farmor ock farfar, jag trodde vi skulle åka till fjällen direkt xD Men det är ju bara bra för då kan jag skriva ett inlägg idag på kvällen. Nu ska jag borsta ock fixa håret.
Låten är gammal jag vet, men den påminner verkligen om sommaren
pussar

God natt

Nu säger jag godnatt. Jag har packat klart, käkat godis och tittat på melodifestivalen. Jag tycker dom som gick till final var dom bästa men dom var inte speciellt bra. Det här kanske blir sista inlägget på 7 dar, om jag inte hinner i morgon men vi ska upp åtta så vi får se. Men ni får ha det så bra här hemma i alla fall.
Godisbilder, vissa blev lite suddiga
pussar

Melodifestivalen

Nu blir det melodifestivalen för mig. Jag ser nog mest farm emot Sibel och Peter Jöback. Ska packa lite också. Det kommer troligen inte bli något bloggande för mig förns på lördag :O Men ni kan ju titta in lite ändå för det kan ju komma något. Det ska i alla fall skit kul. Vi ska basta och springa ut i snön, åka slalom och längdskidor, kanske lite pulka och såklart massor av skratt. Men nu har melodifestivalen börjat. Det kanske blir ett godnatt inlägg senare.
Haha hitta ingen bättre bild xD
pussar

Vilken är finast ?

Nummer 1.
Nummer 2.
Nummer 3.
pussar 

Mår piss

Mår inte så bra just nu, har ont i halsen, hostar, är hes och mår lite illa. Det känns som om jag sväljer mettall när jag sväljer. Sitter och äter glass nu, för att halsontet ska gå bort. Ska typ äta lite chips från igår snart också :P xD Tess gick för typ en timme sen. Vi har haft det jätte kul. Nu har jag nyss dammsugit hela övervåningen + att jag har fixat i ordning i mitt rum. I morgon drar jag ju till farmor och farfar och sedan till fjällen. Hoppas inte jag mår så här då ! Tove har redan åkt till fjällen hon åkte i morse. Jag har inga planer för i kväll men det blir väl packning och sånt. Tråkigt på en lördag när det är sport lov jag vet men det kan ändå vara skönt. 
pussar

Med Tess

Sitter här med Tess eller hon ligger ner i sängen och tjuvringer xD Hon ska sova här i natt. 
Kvällen med alla tjejer blev jätte lyckad. Det var mycket skratt och vi tittade på film också. Vi gjorde svarta madam men ingen vågade vara kvar inne i badrummet xD Älskar verkligen såna här kvällar. Mina klasskompisar kan inte bli bättre. Det ä synd att vi ska splittras i 7:an bara. Nu ska vi hitta på nåt.
Lite bilder på mig och Tess från ikväll, är inte seriösa på vissa bilder
  
 

pussar

Hos Natta

Sitter hemma hos Natta nu med Lina, Hermon. Dom sitter och håller på med Nattas hamster, Teo. Han är jätte söt, hon har en hund också som heter Curry. Skolan var jätte skön, vi fick äta chips och godis på näst sista lektionen, värsta lyx ju. I kväll ska jag vara med Tove, Meron, Lina, Hermon och kanske Natta. Vi ska va hemma hos mig. Titta på letsdance, dansa, snacka och ha skit kul ! Äntligen sportlov nu, så skönt ! På söndag åker jag till min farmor och farfar och sedan direkt till fjällen. Ska snart gå hem för halv sju ska alla komma. Det här kanske blir sista inlägget för idag, vi får se om jag hinner.

Här är Natta och lilla Stella som sitter bredvid mig.


pussar

God night

Nu säger jag god natt och gör mig i ordning för sängen. Det blev ingen hiss & diss eller tips eller vad jag nu tänkte men det kanske blir på lördag, men nu ska jag borsta tänderna och sånt man gör innan man går och lägger sig.
pussar

Tråkigt inlägg

Har jätte tråkigt. Håller på att testa ett paint program som pappa har laddat ner. Ska snart träna på engelska glosorna också. I morgon ska vi ta med nåt gott till "roliga timmen". Det kanske låter lite töntigt. Vi ska typ göra nåt kul, mamma har köpt chips och en daim till mig, mums ! Hade tänkt att kanske ha en åsikt eller några tips i kväll men vi får se hur det blir och om jag hinner. Tråkigt inlägg jag vet men det ska bli bättre.
pussar

Torsdag

Skolan var jätte skön idag. Konserten var väl inte riktigt en konsert, det var massa film också, men den var bra. Det blev bara lite problem när jag, Lina, Tove och Evelina skulle vara inne i Thomas klassrum på rasten. Men det orkar jag inte berätta för det är så krångligt :P Har ingen träning idag så det kommer nog bli lite mer inlägg i bloggen. Men för att göra bloggen lite roligare så kan jag ju ha lite hiss & diss, åsikter, tips eller videoblogga och sånt, men ni kan kommentera vad ni tycker så blir jag glad :) 
Nu ska jag käka mellis.
Jätte bra låt, vi sjunger den på musiken
pussar

I'm home

Jag är hemma från träningen nu. Det gick rätt så bra för mig. Som jag sa tränade jag inte med 96:orna, men jag Julia och Diana satt och kollade. Kom hem vid halv nio som jag sa, och nu tittar jag på stafett på ettan, Sverige leder, wohoo ! I morgon händer inget speciellt förutom att vi ska på en konsert som 8:orna och 9:orna spelar. Har ingen träning heller, så det blir en kväll hemma för mig men har mer tid att skriva på bloggen då.
 
pussar

Träning nu

Nu drar jag på träning. Kommer hem vid halv nio ungefär. Men nu ska jag packa väskan.
pussar

Äntligen sol

Äntligen är det lite varmare. Det började faktiskt droppa lite vatten från busshållplatsen. Nästa vecka är det sportlov. Längtar jätte mycket. Tove ska vara där samtidigt med sin familj, och vi åker utan mamma för hon ska typ åka kort vasan eller nåt sånt. Men på påsklovet ska vi till fjällen igen och då ska hon med. Skolan flöt på bra. Jag han klart med vårat svenska arbete igår. När jag var klar typ vid tio då kom jag på att vi hade spanska glosor, men jag gjorde dom på morgonen istället. Om en timme ska jag på handbollsträning. Ska bara träna med 97:orna för jag har ont i hälsenan.
Här är några bilder jag tog på vägen hem
   

pussar

Mitt i pluggandet

Sitter fortfarande och pluggar men har tagit en liten paus nu. Jag har faktiskt gjort ganska mycket hittills. Mamma håller på att göra semlor, det är så gott. Så vi ska väl äta det snart antar jag.
Här är en låt som jag verkligen har fastnat för. Har hört den förut men jag hörde den igen på träslöjden idag och blev påmind om den.

Skönt

Vi fick sluta 15.30 idag istället för 16.30 ! För 10 minuter sen skulle jag egentligen ha slutat. Jätte skönt. Hela skoldagen gick bra för mig plus att maten var god också. Jag gör en spegel på träslöjden, en liten som man kan ha i nessesären. Det var det ända som inte gick bra för mig jag fick typ sitta och göra om och såga hela lektionen men till slut så blev det rätt. Det blev som sagt ingen träning för mig idag, men i morgon är det handboll igen. Snart ska jag börja plugga igen. I morgon ska vi ju lämna in vårt svenska arbete. Juste jag, Lina ( pilota.blogg.se/ ) och hennes mamma ska kanske till Egypten tillsammans i Maj ! Så himla roligt, men inget är bestämt än. I såfall är det på skoltid, skönt att ligga och sola medans dom andra är i skolan. Men nu blir det mellis för mig. 
Bild på mig från i Estland i somras, saknar verkligen sommaren nu !

pussar

Rubrik ?

Har kommit hem från handbollsträningen nu. Det gick ganska bra för mig, eller i början gick det jättebra och i slutet lite sämre. Efter träningen hade vi fys och jag hade jätte mycket träningsverk sen igår. Men det klarade jag av. Jag fick bara lite ont i hälsenan, vet inte varför men mamma får väl massera mig ikväll. Har precis ätit mat också, korv och makaroner, gott. Efter maten måste jag plugga igen, så tråkigt, men men. I morgon slutar vi halv fem, så kan inte vara med på fotbollsträningen, eller jag får typ gå tidigare men mamma tycker inte det och jag måste plugga. Jag får inte glömma macka för då kommer jag bli skit hungrig. Kanske skriver ett inlägg innan jag lägger mig. 
pussar

14 grader ute nu !

Ska vintern aldrig ta slut eller ? I morse var det 23 grader ute på min termometer, men nu har det blivit lite varmare iaf 14 grader. Men en sak är bra med att det är så kallt, vi kanske inte behöver springa på mossen, yes! Det är det värsta med träningarna. Idag i skolan hade vi redovisning på Karl von Linne (stavning?). Jag brukar alltid klara sånt jätte bra, men jag var faktiskt ganska nervös idag, men jag klarade det bra. Tove och Lina kanske va lite bättre då men jag hade mer en dom. Det var makaroner och biffar idag, inte det godaste, men det kommer vara jättegod mat den här veckan (ovanligt). Efter skolan gick jag Meron och Evelina till centrum. Dom skulle fråga efter prao, och själv köpte jag ett par tumvantar. Det är nån som har tagit mina. Behövde inte köpa till mamma eftersom jag köpte dom här för mina egna pengar. Om 25 min ska jag vara nere hos Tove, och åka på träning. Har inte fixat nånting eller ätit så jag får sätta lite fart. I kväll blir det plugg, och samma sak i morgon.
Mina nya vantar
pussar

Plugg

Nu har jag duschat och ätit, och sitter hemma och tråkar. Träningen gick jätte bra för mig. Vi hade fys i en timme och jag mådde skitilla för att jag var så trött ! Träningen blev längre än jag trodde för det var ingen som skulle ha hallen efter oss. Nu ska jag snart sätta igång och plugga. Det är nog det ända jag kommer göra ikväll för vi ska lämna in våran svenska uppgift på onsdag och jag har skit mycket kvar. Är inte direkt på toppen humör för jag har typ slarvat bort mammas vantar och jag måste köpa nya :S I morgon börjar skolan. Jag kommer inte va så pigg i morgon, men jag får väl kämpa mig upp som alla andra dagar. Men nu är det dags att sätta i gång. 
pussar

Träning

Drar på fotbollsträning nu mellan 16.30-18.00. Är inte så sugen men det är bara att bita ihop. 
Skriver mer när jag kommer hem.
                                                                                                                                               pussar

Första inlägget

Heej ! Välkommen till min nya blogg. Jag har haft blogg förut men har slutat med den men nu vill jag börja igen !
Jag kommer försöka skriva 1-3 inlägg o dagen men vi får se hur det blir ;)
Inte finaste bilden men har knappt några bilder på den här datan.

pussar

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0